Webshop menu

Nieuw binnen: Titleist TSR Drivers & Fairway woods!

De Titleist TSR-serie vertegenwoordigt het diepste, meest complete en meest gevalideerde begrip van de tee die ooit binnen Titleist haar muren is gehouden. Elk aspect van impact is overwogen, geconstrueerd en geoptimaliseerd in dienst van de unieke wens om meer speelbare afstand van elke swing te produceren. Een wereld van prestaties die tot leven komt zodra de club begint te dalen. Titleist haar ontwerpproces begint en eindigt met Tour-spelers. Wat computermodellen of tests ook zeggen, geen enkel product wordt als voltooid beschouwd totdat ze het zien presteren in de handen van de Titleist Tour-professionals. “Ik kan niet wachten om dat in de tas te stoppen” is de norm waaraan Titleist zich houdt bij elke nieuwe lancering.

Titleist TSR drivers

Er zijn drie Titleist TSR drivers op de markt gebracht, de TSR2, TSR3 en TSR4. Elk van de drie modellen biedt verschillende prestatie-opties voor verschillende spelers. De TSR2 is een “max” performance driver die de perfecte combinatie biedt van snelheid en stabiliteit, terwijl de TSR3 snelheid en afstand biedt door middel van nauwkeurige afstemming technologieën zoals SureFit Adjustable CG Track-weging. De instelbare weging van de TSR4 systeem zorgt voor meer controle dan ooit over spin-omstandigheden. “Met verbeterde aerodynamica en door de speler geprefereerde vormgeving, geavanceerde slagvlakconstructie technologie en verfijnde instelbaarheid, elke TSR – gebaseerd op Titleist’s uitgebreide speler en robot testen – is sneller in de lucht, langer vanaf de tee en rechter langs de fairway dan alle vorige generatie drivers”, zegt Josh Talge, Vice President, Titleist Golf Club Marketing. “Van TS naar TSi was een grote prestatiesprong. Deze stap van TSi naar TSR is nog groter.” Titleist Speed-geïnspireerde drivers zijn de keuze geweest van meer spelers en meer kampioenen op de PGA TOUR voor vier jaar op rij. De nieuwe TSR-modellen maakten hun debuut op de Travellers Championship in juni 2022. Er waren een gecombineerde 21 TSR-modellen in het spel tijdens The Open, waar Cameron Smith op voorsprong kwam op Cameron Young met één schot, waardoor de Titleist TSR3 een 1-2 finish kreeg bij de laatste major van het jaar.

FasterSneller geavanceerde aerodynamica
Beginnend met TS heeft Titleist meer geïnvesteerd in aerodynamica, wetende dat dit een van de meest essentiële manieren was om de clubhoofdsnelheid te verbeteren. TSR-modellen hebben – naast vele andere verfijningen – een nieuwe ‘boattail’-vorm die het swinggewicht huisvest, waardoor nog een element van de weerstand van de clubzool wordt verwijderd.

Longer– Langer gezicht ontwerp en aerospace materialen
De metalen die worden gebruikt in TSR, waaronder zeldzame legeringen die worden gebruikt door NASA, zijn om één duidelijke reden gekozen: ze zijn nog steeds de best presterende ter wereld. De unieke sterkte-, terugslag- en duurzaamheidseigenschappen van deze materialen worden benut in niet één maar twee nieuwe VFT-constructiebenaderingen in TSR-drivers. Deze ontwerpen met variabele slagvlakdikte bieden elk specifieke prestatievoordelen, precies geoptimaliseerd voor het exacte swingtype waarvoor elk model is ontworpen.

Straighter– Rechtere prestaties, pasvorm en MOI
De sleutel tot grotere nauwkeurigheid ziet er voor elke speler anders uit. Of je nu je spincontrole, lanceerhoek of impactpunt wilt verbeteren, 360golf kan als Titleist-fitter een TSR-driver configureren die precies levert wat jij nodig hebt. De combinatie van het unieke SureFit-systeem en meerdere kopontwerpen met een holistisch ontwerp van teen tot hiel en kroon tot zool met een hoog traagheidsmoment, betekent dat je naar de tee gaat met een driver die speciaal is afgestemd om je te helpen het te sturen, recht door het midden.

Technologie overzicht

Geavanceerde aerodynamica: sinds het begin van het Titleist Speed ​​Project, hebben de ingenieurs van Titleist steeds meer de nadruk gelegd op aerodynamica als een van de meest essentiële routes om de snelheid van het clubhoofd te verhogen. Onder de verfijningen hebben TSR-modellen een nieuwe ‘boot’ staartvorm die het swinggewicht herbergt, waardoor nog een element van de weerstand van de clubzool wordt verplaatst.

Multi-Plateau en Speed ​​Ring Variable Face Thickness (VFT)-technologieën: TSR-stuurprogramma’s maken gebruik van twee nieuwe VFT-constructies, die elk specifieke prestatievoordelen bieden die zijn ontworpen om te werken voor verschillende spelersprofielen. De TSR2 en TSR4 hebben een VFT-vlak met meerdere plateaus dat naar binnen is gebouwd, laag voor laag, om een ​​bijna constante CT over het hele slagoppervlak te creëren. Dit resulteert in een meer vergevingsgezind slagvlak voor off-center slagen. De VFT-constructie van de TSR3 is te vinden in zijn Speed ​​Ring-gezicht, waar de Titleist-ingenieurs zich concentreerden op het centreren van het maximum CT/COR-relatie naar de goede plek, waardoor spelers die het midden van het clubblad vinden, nog meer snelheid vanaf de tee krijgen.

Op de speler afgestemde ontwerpen: De volledige TSR-lijn weerspiegelt een doelgerichte focus op de golfer, inclusief: het uiterlijk, het gevoel en het geluid van elk, wat het resultaat is van directe feedback van tourspelers en andere veeleisende spelers.

Aerospace Grade Titanium: Titleist blijft de best presterende materialen gebruiken in de constructie van TSR-drivers, inclusief premium titanium van ruimtevaartkwaliteit, dat onder andere wordt gebruikt door NASA en dit heeft unieke eigenschappen op het gebied van sterkte, terugslag en duurzaamheid.

CT getest en gemaximaliseerd: elke TSR-driver is tot in de puntjes nauwkeurig vervaardigd en meerdere keren gemeten om prestaties op de maximaal toegestane limiet te garanderen.

Compatibel met SureFit-hosels: alle TSR-drivers zijn voorzien van de gepatenteerde SureFit-hosel van Titleist en zijn compatibel met alle Titleist TSi, TS, 917, 915, 913 en 910 modellen.

Bekijk hier de Titleist TSR2 driver
Bekijk hier de Titleist TSR3 driver

Maak hier een fitting afspraak om de nieuwste Titleist TSR-serie vrijblijvend en uitgebreid te testen in onze fitting studio!

Titleist TSR fairway woods

Toen de ingenieurs van Titleist begonnen met het ontwerpen van de volgende generatie van Titleist Speed ​​Project fairway woods, waren de doelen duidelijk, verbetering van de vier F’s: Flight, Feel, Form en Forgiveness (vlucht, gevoel, vorm en vergeving). Het resultaat is een geheel nieuwe line-up van Titleist TSR fairway woods, met drie verschillende modellen boordevol technologie en geavanceerde verfijningen dat elke speler ten goede kan komen. “De nieuwe TSR fairway woods zijn een voorbeeld van de nieuwste ontwikkelingen in fairway wood technologie en bieden opties voor alle golfers die een voordeel willen behalen van de tee en van het dek,” zei Stephanie Luttrell, directeur, Metalwood Development, Titleist. “Gecombineerd met zijn tour-geïnspireerde vormgeving en krachtig geluid en gevoel, de geoptimaliseerde prestaties van TSR-fairways zetten een nieuwe standaard voor het Titleist Speed ​​Project.” De Titleist TSR2, TSR2+ en TSR3 fairways zijn ontworpen om elke speler een voordeel te geven. “Ons belangrijkste doel was het optimaliseren van het zwaartepunt (Center of Gravity), en het is nu zo laag als het ooit op eebn fairway wood is geweest”, zegt Josh Talge, Vice President, Titleist Golf Club Marketing. “Hoe lager het zwaartepunt, hoe hoger de lancering. We willen het gewicht naar beneden, dus de golfer kan de bal omhoog krijgen. Door het zwaartepunt in elk model te verlagen via de Open Hosel constructie, hebben we ook de algehele prestaties verbeterd, inclusief snelheid, lanceerhoek, spin, vlucht, gevoel en vergeving. Golfers willen de golfbal met hun fairway de lucht in zien gaan en met de nieuwe TSR hebben we dat doel bereikt.”

Technologie overzicht

Open Hosel Constructie: Een van de belangrijkste nieuwe kenmerken van de TSR2, TSR2+ en TSR3 fairways is de Open Hossel Constructie. De Titleist-ingenieurs waren in staat om overtollig gewicht te verwijderen dat hoog en in de de hiel van het clubhoofd zat, waardoor het gewicht verplaatst kon worden en er verbeteringen op essentiële prestatiegebieden zijn aangebracht. In de TSR3-fairways gebruikten ingenieurs de Open Hosel-constructie om het zwaartepunt dieper en lager te verplaatsen en tegelijkertijd dichterbij te brengen naar het midden van het clubblad. Deze verandering zorgt voor nog meer vergevingsgezindheid en een hogere lancering.

Laag, gezicht gecentreerd zwaartepunt: dramatische verschuivingen in zwaartepunt zijn constant in alle drie fairway modellen. De TSR2 heeft het laagste zwaartepunt ooit van Titleist voor een volledig stalen constructie, terwijl de TSR2+ het diepste zwaartepunt van alle Titleist fairway woods heeft. TSR3 heeft een nog diepere en lager CG dan zijn voorganger. De CG-locatie is ontworpen voor de specifieke behoeften van elk fairway-model, maar ze resulteren allemaal in maximale vergevingsgezindheid, hoge lancering en snelheid.

Op de speler afgestemde prestaties: een andere overeenkomst tussen TSR2, TSR2+ en TSR3 is de op de speler afgestemde prestaties. Het implementeren van belangrijke feedback van tourprofessionals, elk detail in het uiterlijk, het gevoel en het geluid van TSR-fairways is onder de loep genomen om een ​​fairway wood te leveren dat vertrouwen wekt bij elke speler.

Bekijk hier de Titleist TSR2 fairway
Bekijk hier de Titleist TSR3 fairway

Maak hier een fitting afspraak om de nieuwste Titleist TSR-serie vrijblijvend en uitgebreid te testen in onze fitting studio!

 

Gerelateerde berichten

De waardering van 360golf.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.1/10 gebaseerd op 161 reviews.

Categorie

Categorie

Merk

Merk

Maat

Maat

Prijs

Prijs