Webshop menu

NIEUW: Footjoy Pro SLX golfschoenen

Footjoy is een naam die synoniem staat voor golfprestaties op elk niveau van het spel, en een van hun meest iconische producten is dit jaar verbeterd! De Pro SL is een van de beste golfschoenen op de markt en dat al geruime tijd. Maar naarmate het golfspel evolueert, vooral omdat spelers tegenwoordig hogere swingsnelheden hebben, evolueert FootJoy met hen mee. Footjoy introduceert de Pro SLX en Pro SLX Carbon, een golfschoen die is ontworpen om de beste tractie en prestaties te creëren voor mannen en vrouwen op elk niveau.

Verbeter je spel met de nieuwste innovatie op het gebied van golfprestaties, de geheel nieuwe Footjoy Pro SLX is vanaf de basis ontworpen voor geavanceerde tractie, controle en comfort.

Geavanceerde tractie
Pro SLX introduceert een baanbrekend nieuw tractieontwerp, het PWR TRAX-systeem. Het beschikt over een gegoten 3D X-Wing die wordt ingeschakeld door swingkrachten om de energie te herverdelen naar de omtrek van de golfschoen, geïnspireerd op de brede basis van raceauto’s om de omtrekstabiliteit en tractie te maximaliseren.

De Race Trak-buitenzool met radiale schijftractie wordt benut en strekt zich uit in de grond om de algehele tractievoetafdruk te vergroten. Meerdere tractie-elementen zijn gericht op specifieke omstandigheden op de baan en loopbehoeften rond de baan.

Geavanceerd comfort
FJ’s populaire StratoFoam™-tussenzool biedt uitzonderlijk comfort en is speciaal afgestemd om bij elke stap energie te absorberen en terug te geven. Rond de enkel bevindt zich een 3D-gegoten kraag die de voet op zijn plaats vergrendelt voor ultiem comfort en een betrouwbare, consistente pasvorm.

Geavanceerde controle
De 3D X-Wing grijpt in en zorgt voor meer stabiliteit terwijl je swing de grond raakt. Een FTF+ schuim omringt de StratoFoam-middenzool voor een stabiel platform en swingprestaties, met een zichtbare hielstabilisator en TPU-omhulling aan de zijwand die de laterale en bovenste beweging regelt.

Bekijk hier de Footjoy Pro SLX golfschoenen voor heren

Bekijk hier de Footjoy Pro SLX golfschoenen voor dames


Gerelateerde berichten

De waardering van 360golf.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.1/10 gebaseerd op 148 reviews.

Categorie

Categorie

Merk

Merk

Kleuren

Kleuren
  • Geel (1)

Prijs

Prijs