Webshop menu

Retourneren

Retourneren

Het kan uiteraard voorkomen dat je bestelling (of een deel hiervan) niet helemaal naar wens is. Je kunt binnen 14 dagen na ontvangst je product(en) aan ons retourneren. Tijdens het zichttermijn van 14 dagen dient de koper zorgvuldig om te gaan met de artikelen en de verpakking. De koper zal het product slechts in die mate uitpakken of gebruiken voor zover dat nodig is om te kunnen beoordelen of je het artikel wenst te houden. Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om het product retour te sturen. De artikelen kunnen binnen het zichttermijn worden geretourneerd in de originele verpakking. Het volledige orderbedrag, inclusief eventuele verzendkosten zal gecrediteerd worden. Enkel de kosten voor het retour zending van jouw thuis naar ons zijn voor eigen rekening.

Klik hier om ons standaard retourformulier te downloaden. Geef op dit retourformulier aan welk(e) artikel(en) je retourneert en wat de reden van het retour is. Het te retourneren artikel graag in de originele verpakking doen met het ingevulde retourformulier. Mochten de bestelde artikelen niet aan de verwachtingen voldoen, stel ons hier zo snel mogelijk van op de hoogte per email. 360golf zal dan proberen eventuele problemen of klachten altijd in overleg met koper en op de best mogelijke manier op te lossen

360golf behoudt zich het recht om retourzendingen te weigeren of om slechts een gedeelte van het betaalde bedrag terug te betalen indien:

– de artikelen gedragen en/of gewassen zijn;
– de artikelen beschadigd zijn ten gevolge van gebruik;
– het aangehecht artikel/prijskaartje verwijderd is (geweest);
– de artikelen niet in de originele verpakking retour zijn gezonden (voor zover redelijkerwijs mogelijk);
– retouren worden alleen afgehandeld binnen de retourtermijn van 14 dagen.

De verzendkosten van jou naar de winkel en het risico van deze verzending zijn voor jouw rekening. Deze kosten bedragen circa 7,25 euro per pakket. Raadpleeg voor de exacte tarieven de website van de vervoerder. Tot ontvangst van de goederen door 360golf blijf je zelf verantwoordelijk voor deze goederen en de zending.

360golf  zal het betaalde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van je retour terugstorten via de betaalwijze waarmee je de order voldaan hebt, mits het product op dat moment reeds in goede orde door 360golf retour ontvangen is.

De waardering van 360golf.nl/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 8.9/10 gebaseerd op 91 reviews.

Categorie

Categorie

Merk

Merk

Maat

Maat

Kleuren

Kleuren
  • Zwart (480)
  • Wit (364)
  • Navy (361)
  • Blauw (293)
  • Grijs (136)

Prijs

Prijs