Webshop menu

Retourneren

Retourneren

Het kan uiteraard voorkomen dat je bestelling (of een deel hiervan) niet helemaal naar wens is. Je kunt binnen 14 dagen na ontvangst je product(en) aan ons retourneren. Tijdens het zichttermijn van 14 dagen dient de koper zorgvuldig om te gaan met de artikelen en de verpakking. De koper zal het product slechts in die mate uitpakken of gebruiken voor zover dat nodig is om te kunnen beoordelen of je het artikel wenst te houden. Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om het product retour te sturen. De artikelen kunnen binnen het zichttermijn worden geretourneerd in de originele verpakking. Het volledige orderbedrag, inclusief eventuele verzendkosten zal gecrediteerd worden. Enkel de kosten voor het retour zenden van jouw thuis naar ons zijn voor eigen rekening.

Klik hier om ons standaard retourformulier te downloaden. Geef op dit retourformulier aan welk(e) artikel(en) je retourneert en wat de reden van het retour is. Het te retourneren artikel graag in de originele verpakking doen met het ingevulde retourformulier. Mochten de bestelde artikelen niet aan de verwachtingen voldoen, stel ons hier zo snel mogelijk van op de hoogte per email. 360golf zal dan proberen eventuele problemen of klachten altijd in overleg met koper en op de best mogelijke manier op te lossen.

Je kunt je retour sturen naar:

360golf
Balkengracht 12B
9405 CG Assen

Herroepingsrecht

Indien je gebruik maakt van je herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan ons geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kun je contact met ons opnemen via info@360golf.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van je retour terugstorten, mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan je doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is. Retouren worden alleen afgehandeld binnen de retourtermijn van 14 dagen.

De verzendkosten van jou naar de winkel en het risico van deze verzending zijn voor jouw rekening. Deze kosten bedragen circa 7,25 euro per pakket. Raadpleeg voor de exacte tarieven de website van de vervoerder. Tot ontvangst van de goederen door 360golf blijf je zelf verantwoordelijk voor deze goederen en de zending.

360golf  zal het betaalde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van je retour terugstorten via de betaalwijze waarmee je de order voldaan hebt, mits het product op dat moment reeds in goede orde door 360golf retour ontvangen is.

De waardering van 360golf.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.2/10 gebaseerd op 172 reviews.

Categorie

Categorie

Merk

Merk

Kleuren

Kleuren
  • Wit (23)
  • Geel (11)
  • Rood (4)
  • Roze (4)
  • Groen (3)

Prijs

Prijs