Webshop menu

Disclaimer

Disclaimer

Disclaimer voor www.360golf.nl

Op deze pagina vindt u de disclaimer van www.360golf.nl, zoals deze beschikbaar is gesteld door 360golf. In deze disclaimer geven wij aan onder welk voorbehoud wij de informatie op onze website aan u aanbieden.

Intellectueel eigendom:
Het gebruik van de informatie op deze website is gratis zolang u deze informatie niet kopieert, verspreidt of op een andere manier gebruikt of misbruikt. U mag de informatie op deze website alleen hergebruiken volgens de regelingen van het dwingend recht.

Zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van 360golf is het niet toegestaan tekst, fotomateriaal of andere materialen op deze website her te gebruiken. Het intellectueel eigendom berust bij 360golf.

Juistheid:
Voor de prijzen die op onze website staan, geldt dat wij streven naar een zo zorgvuldig mogelijke weergave van de realiteit en de bedoelde prijzen. 360golf is niet aansprakelijk wanneer er sprake is van ‘kennelijke’ (programmeer- dan wel type-) fouten. Hiermee worden fouten bedoeld waarbij iedereen weet dat het om een fout moet gaan.
360golf streeft naar een zo actueel mogelijke website. Het kan voorkomen dat ondanks deze inspanningen de informatie van of de inhoud op deze website onvolledig en of onjuist is.

Wijzigingen:
Mocht deze disclaimer wijzigen, dan vindt u de meest recente versie van de disclaimer van www.360golf.nl op deze pagina.

De waardering van 360golf.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.2/10 gebaseerd op 172 reviews.

Categorie

Categorie

Merk

Merk

Maat

Maat

Kleuren

Kleuren
  • Navy (163)
  • Zwart (152)
  • Blauw (140)
  • Wit (94)
  • Grijs (57)

Prijs

Prijs