Webshop menu

Nieuw: Mizuno Pro Series ijzers

Mizuno heeft voor 2024 haar ijzers nog meer verfijnt met de release van de Pro 24X-serie. Net als de Pro 22X-serie van de vorige generatie, is de Mizuo Pro 24X-ijzerlijn verkrijgbaar in drie verschillende modellen én het populaire Fli-Hi-driving iron.

De grootste focus voor het ontwerpteam van Mizuno bij de nieuwe 24X-lijn was om uit te zoeken wat elk ijzer werkelijk betekent voor de golfers waarvoor het bedoeld is. Het eindresultaat is de Mizuno Pro 241, 243 en 245.

Het Mizuno Pro 241-blad is bedoeld om het uiterste in gevoel, controle en uiterlijk te bieden aan de veeleisende golfer. Dit blade type heeft een betere interactie met de ondergrond, een kortere bladlengte voor meer controle, een zacht koperen onderlaag, middenmassa voor verbeterde feedback en een dunnere toplijn.

De Mizuno Pro 243 is een meesterwerk in fabricage – compacter en preciezer dan zijn voorganger, maar sneller vanaf het slagvlak en bevredigender bij impact. Dit type geeft een solide gevoel en controle waar het het meest nodig is, heeft zware verlichting rond de zool voor verbeterde interactie met de ondergrond en een verhoogde bouncehoek waardoor dit model makkelijker speelbaar is dan de 241.

De Mizuno Pro 245 is meetbaar sneller vanaf het slagvlak dan de Mizuno Pro 243, maar ook eenvoudiger te lanceren – dankzij een complexe holle constructie van het lichaam en intern opgehangen wolfraamgewicht. Verpakt in een verbluffend gestroomlijnd chassis, toont de Mizuno Pro 245 meer dan welk model dan ook hoe snel het Grain Flow Forged-proces van Mizuno is geëvolueerd. Dit model is de meest vergevingsgezinde van de Pro Serie, maar ook dit type is gemaakt voor de betere golfer.

Wil je deze ijzers vrijblijvend laten aanmeten? Maak dan eenvoudig een afspraak via 0592 421880 of info@360golf.nl!

Gerelateerde berichten

De waardering van 360golf.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.2/10 gebaseerd op 169 reviews.

Categorie

Categorie

Merk

Merk

Maat

Maat

Kleuren

Kleuren
  • Zwart (504)
  • Wit (421)
  • Navy (393)
  • Blauw (301)
  • Grijs (121)

Prijs

Prijs