Webshop menu

TSR3 Driver

 649,95

Ben jij de speler met een constant balcontact? Dan is de Titleist TSR3 jouw ticket voor maximale driver prestaties! De nieuwe Speed ​​Ring Face-technologie creëert een gefocust punt van pure snelheid dat nauwkeurig kan worden afgestemd op jouw contactpunt.

De Titleist TSR3 Driver is het beste geschikt voor spelers die consistent contact creëren en profiteren van nauwkeurige controle over de verplaatsbare CG-plaatsing. Mid lancering, lage spin.

Snelle levering
Gratis verzending vanaf €75,-
Binnen 14 dagen retour
Gratis retour in onze winkel
SKU: 6816Categories: Drivers, Golfclubs

Wil je deze club vrijblijvend testen en gratis advies krijgen of een clubfit afspraak maken? Neem dan contact met ons op!

De Titleist TSR-serie vertegenwoordigt het diepste, meest complete en meest gevalideerde begrip van de tee die ooit binnen Titleist haar muren is gehouden. Elk aspect van impact is overwogen, geconstrueerd en geoptimaliseerd in dienst van de unieke wens om meer speelbare afstand van elke swing te produceren. Een wereld van prestaties die tot leven komt zodra de club begint te dalen. Elke driver in deze serie heeft een vernieuwd slagvlakontwerp, een lager, meer naar voren gericht zwaartepunt en aerodynamische verfijningen om de clubhoofdsnelheid te verhogen.

De Titleist TSR3 richt zich minder op vergevingsgezindheid dan de TSR2 en richt zich meer op de meer consistente speler met extra pk’s en het optimaliseren van centerhits. Een dikkere omtreksectie concentreert meer buiging in het middengedeelte dan voorheen. De TSR3 biedt snelheid en afstand door middel van precisie afstemmingstechnologieën, zoals SureFit Adjustable CG Track-weging. De TSR3 is de driver van een speler met een optimaal gevoel dat snelheid, afstand en speelbaarheid biedt door middel van nauwkeurige afstemming.

Voordelen:
-Nauwkeurige snelheid en afstand
-Uitzonderlijk gevoel en speelbaarheid
-Door de speler geprefereerde vormgeving

Kenmerken:
-Speed ​​Ring VFT-technologie (variabele slagvlakdikte)-technologie: Een vooruitgang in de slagvlaktechnologie, het Speed ​​Ring VFT slagvlak van de TSR3 is gemaakt met behulp van een conische variabele slagvlakdikte. Deze functie concentreert de maximale CT/COR- relatie in één centrale sweet spot.
-Ontworpen voor snelheid, afstand en speelbaarheid met op prestaties afgestemde verstelbaarheid
-Titanium van ruimtevaartkwaliteit
-Verbeterde aerodynamica: voortbordurend op het succes van TSi3’s 460cc-vorm, behoudt TSR3 de tour-geprefereerde vormgeving en zijn er subtiele verfijningen toegevoegd om de aerodynamica te verbeteren.
-SureFit-verstelbaarheid: een verfijnd en opnieuw ontworpen SureFit Adjustable CG Track System stelt spelers in staat het zwaartepunt precies te positioneren waar ze het nodig hebben en willen, door hun ideale en exacte setup aan te passen
-Middelhoge/hoge lancering, lage spin | Standaard lengte: 45.5”
-Beschikbare lofts: RH | 8,0 | 9,0 | 10,0 | 11.0 (aangepast) | LH | 9,0 | 8.0, 10.0 (aangepast)

Maat

10.0 graden, Lite, 10.0 graden, Regular, 10.0 graden, Stiff, 11.0 graden, Dames, 11.0 graden, Lite, 11.0 graden, Regular, 11.0 graden, Stiff, 9.0 graden, Regular, 9.0 graden, Stiff

Kleur
Merk

De waardering van 360golf.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.1/10 gebaseerd op 146 reviews.

Categorie

Categorie

Merk

Merk

Maat

Maat

Prijs

Prijs