Webshop menu

TSR3 Fairway

 349,95

Kies je prestaties met de ultieme instelbaarheid. De Titleist TSR3 Fairway heeft een nieuw, gemakkelijker aan te passen SureFit Adjustable CG Track System met 5 standen dat zowel een groter instelbereik als een grotere precisie biedt. Door het zwaartepunt in de TSR3 Fairway dieper en iets lager te verplaatsen en het ook dichter bij het midden van het slagvlak te plaatsen heeft het als resultaat meer vergevingsgezindheid en een gemakkelijkere, hogere lancering. Een dieper zwaartepunt verbetert de nauwkeurigheid.

De Titleist TSR3 Fairway is het beste geschikt voor spelers die op zoek zijn naar ultieme verstelbaarheid voor nauwkeurige vluchtcontrole in een fairway met een door de speler geprefereerd uiterlijk, geluid en gevoel.

Snelle levering
Gratis verzending vanaf €75,-
Binnen 14 dagen retour
Gratis retour in onze winkel
SKU: 6822Categories: Fairwaywoods, Golfclubs

Wil je deze club vrijblijvend testen en gratis advies krijgen of een clubfit afspraak maken? Neem dan contact met ons op!

Titleist vernieuwt alle fairwaywoods modellen met de nadruk op lagere zwaartepunten over de lijn, het laagste in de geschiedenis van het bedrijf! Als je je zwaartepunt verlaagt, kom je dichter bij je neutrale as, verbeter je de snelheid een beetje, verbeter je de lanceerhoek een beetje, verbeter je de spin een beetje, en je verbetert ook het gevoel van een centerhit. Hoe meer dat zwaartepunt is uitgelijnd met het midden van het slagvlak en die neutrale as, die denkbeeldige loodrechte lijn is die het midden van het slagvlak en het hokvlak doorsnijdt, hoe meer goede dingen er gebeuren. Om dicht bij die lage zwaartepuntpositie in de TSR-familie van fairwaywoods te komen, was het nodig om het ontwerp opnieuw te doen. Hoewel de vormgeving grotendeels dat bekende klassieke Titleist fairwayhoutontwerp is, is het kanaal dat in de zool is gesneden, bekend als het “actieve terugslagkanaal”, verdwenen, dat sinds 2014 in verschillende vormen deel uitmaakt van de houtontwerpen van het bedrijf als een manier om een flexibeler slagvlak voor hogere balsnelheden. Intern hebben de ingenieurs van Titleist ook het huis schoongemaakt en een deel van de interne structuur verwijderd die de hosel ondersteunt. Al dat opgraven en opnieuw ontwerpen had één missie: gewicht besparen dat kon worden verplaatst om dat zwaartepunt lager te krijgen.

Het zwaartepunt op de TSR3 is lager dan het “3”-model ooit is geweest en een beetje dieper dan in het verleden voor verbeterde stabiliteit. De TSR3 heeft opnieuw een verstelbaar gewichtssysteem dat gelijk blijft met de zool. Het biedt nu vijf instellingen van hiel tot teen om het zwaartepunt beter af te stemmen op de manier waarop een speler het slagvlak recht maakt, evenals de impactlocatie.

Voordelen
-Uitzonderlijke veelzijdigheid
-Nauwkeurige vluchtcontrole
-Verbeterde nauwkeurigheid
-Door de speler geprefereerde vorm, geluid en gevoel

Kenmerken:
-Afgestemde afstelbaarheid
-Laag, op het gezicht gecentreerd zwaartepunt (zwaartepunt)
-Sterke timmerman roestvrij staal
-SureFit verstelbaarheid

Maat

13.5 graden, Regular, 13.5 graden, Stiff, 13.5 graden, X Stiff, 15 graden, Dames, 15 graden, Lite, 15 graden, Regular, 15 graden, Stiff, 15 graden, X Stiff, 16.5 graden, Dames, 16.5 graden, Lite, 16.5 graden, Regular, 16.5 graden, Stiff, 18 graden, Dames, 18 graden, Lite, 18 graden, Regular, 18 graden, Stiff

Kleur
Merk

De waardering van 360golf.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.1/10 gebaseerd op 148 reviews.

Categorie

Categorie

Merk

Merk

Kleuren

Kleuren
  • Geel (1)

Prijs

Prijs