Webshop menu

X-act Tank Chipper 34.5″

 159,95

Wil je deze club vrijblijvend testen en gratis advies krijgen of een clubfit afspraak maken? Neem dan contact met ons op!

Op voorraad

Snelle levering
Gratis verzending vanaf €75,-
Binnen 14 dagen retour
Gratis retour in onze winkel
SKU: 2842Categories: Chippers, Golfclubs

Gebouwd om de up and down te maken:
De X-Act Tank Chipper is een nieuwe optie voor een korte game die gebruik maakt van onze filosofie voor het wegen van tanks om een ​​soepeler zwaai te garanderen en een consistenter contact te bevorderen. Het is ontworpen om te functioneren als een Approach Putter en biedt een eenvoudig te raken optie die perfect speelt tussen een putter en een wig voor die lastige schoten rond de greens. Het Hi Def Marxman-uitlijnsysteem verhoogt de nauwkeurigheid aanzienlijk, terwijl het inzetstuk van zacht polymeer en het hybride-achtige zoolontwerp de bal uit de problemen halen en recht naar het gat rollen. Chippen is nu een stuk eenvoudiger geworden.

Ontwerp met zware tank:
Het zwaardere hoofdgewicht van 355 gram zorgt voor een soepelere zwaai om een ​​consistenter contact te bevorderen. De zwaardere grip geeft een tegenwicht en helpt de handen te kalmeren door impact.

X-Act zool:
Hybride-achtig zoolontwerp verbetert de interactie tussen gras en de green, vooral bij krappe leugens, om te helpen bij het elimineren van hardnekkige of bladschoten.

Polymeer inzetstuk:
Het enkellaagse polymeer inzetstuk voelt zacht aan voor zowel lange als korte shots rond de green.

Hallo Def Marxman-uitlijnsysteem
Twee uitlijningsstrepen over de hele lengte van de club die het opstellen van opnamen gemakkelijker maken voor een betere nauwkeurigheid.

Superstroke Chipper Grip:
Het oversized, niet-taps toelopende ontwerp helpt de polsen en handen te stabiliseren door impact. Door het langere ontwerp kunt u uw handen ook in verschillende posities plaatsen om het juiste gevoel te krijgen bij verschillende opnamen.

Gewicht0,00 kg
Kleur
Merk

De waardering van 360golf.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.2/10 gebaseerd op 170 reviews.

Categorie

Categorie

Merk

Merk

Maat

Maat

Prijs

Prijs