Webshop menu

White Hot Versa Seven DB Linkshandige Putter

 299,95

De Odyssey White Hot Versa Seven DB is een double bend face-balanced mallet putter, het meest geschikt voor golfers die hun slagen met minimale boog en slagvlakrotatie maken. Callaway’s zwart-wit Versa-uitlijnsysteem met hoog contrast domineert op Tours over de hele wereld.

Deze putter is geschikt voor een linkshandige speler.

Snelle levering
Gratis verzending vanaf €75,-
Binnen 14 dagen retour
Gratis retour in onze winkel
SKU: 7602Categories: Golfclubs, Putters

Te vaak wordt bij het putten een van de meest essentiële variabelen over het hoofd gezien: uitlijning. Op een putt van drie meter is één graad ernaast het verschil tussen in de hole of er nét naast. Met de aanmoediging van de wereldberoemde putinstructeur Phil Kenyon, is Callaway’s op de Tour bewezen en gepatenteerde Versa-uitlijning terug en beter dan ooit. Versa’s oplijntechnologie met hoog contrast accentueert de juiste slagvlakhoek van de adressering tot de impact, waardoor je de putter tijdens je slag kunt uitlijnen. Het zwart-witcontrast laat je ogen kijken naar de lineaire ontwerpen terwijl de gezichtshoek wordt benadrukt.

-Versa uitlijning
Dit is de in de Tour bewezen, grote winnende Versa-technologie die op Tours over de hele wereld wordt gedomineerd. Het zwart-witte oplijningssysteem met hoog contrast zorgt voor oplijning bij het adresseren en tijdens je slag, waarbij de juiste hoek van het slagvlak wordt benadrukt en jouw concentratie wordt verbeterd, zodat je meer putts kunt putten.

-White Hot inzetstuk
De originele White Hot-formulering creëert een ongelooflijk gevoel, geluid en prestaties in één uitzonderlijk tweedelig urethaan-inzetstuk. Versa en de iconische White Hot-insert zijn lange tijd de favoriet van zowel tourspelers als golfers. Ze hebben Callaway gevraagd om deze technologieën terug te brengen en Callaway heeft geluisterd.

-Rode Stroke Lab Shaft
De nieuwste generatie van Callaway’s multi-materiaal Stroke Lab-shaft biedt nog betere prestaties. Door het stalen gedeelte in te korten, is het gewicht met zeven gram verminderd. Daarnaast is de shaft ook stijver en stabieler gemaakt voor nóg meer consistentie in je slag en je prestaties.

Maat

34 inch, 35 inch

Kleur
Merk

De waardering van 360golf.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.1/10 gebaseerd op 140 reviews.

Categorie

Categorie

Merk

Merk

Maat

Maat

Kleuren

Kleuren
  • Navy (33)
  • Wit (22)
  • Beige (15)
  • Zwart (15)
  • Blauw (14)

Prijs

Prijs