Webshop menu

U505 III Driving Iron

 319,95

Met het nieuwe Titleist U505 Utility Iron kun je je lange ijzerspel terugwinnen. Op basis van de input van de Tour biedt het verfijnde ontwerp de hoge, explosieve lancering die je van een utility verwacht, nu met een opmerkelijk solide gevoel en geluid. De U505 heeft een tour-gevalideerd ontwerp, verbeterd gevoel, grotere nauwkeurigheid buiten het midden en een door Vokey beïnvloede variabele bouncezool.

Snelle levering
Gratis verzending vanaf €75,-
Binnen 14 dagen retour
Gratis retour in onze winkel
SKU: 8515Categories: Golfclubs, Ijzers

Tour-gevalideerde looks:
Met een korter blad en een ondiep slagvlak stelt de U•505 zich in zoals Tour Pro’s vinden dat een utility dat zou moeten doen. Nu met een nog strakker ontwerp, is er niets dat u afleidt van het maken van de exacte slag en het vormgeven van uw speelpositie.

Verbeterd gevoel:
Nu afstand voor een utility een prioriteit is, wordt het gevoel van techniek een unieke uitdaging. Voor de U•505 gebruiken de ingenieurs van Titleist een verfijnde Max Impact-technologie met extra demping in de polymeerspierbadge om de frequenties die bij impact ontstaan naar het ideale spelersbereik te leiden.

Verbeterde nauwkeurigheid buiten het midden:
De U•505 heeft een stabieler, opnieuw ontworpen chassis en een lagere zwaartepuntpositie om de snelheid en stabiliteit te behouden bij slagen die zich buiten het midden bevinden. Het nieuwe enkel taps toelopende slagvlak verbetert de prestaties richting de hiel, voor een strakkere algehele afstandsspreiding.

Moeiteloze grasinteractie:
In samenwerking met Tour Pro’s en de grindexperts van Vokey Design konden onze ingenieurs onze Variable Bounce Sole verder verbeteren door de trailing edge te verzachten, zodat de club sneller door de ondergrond kan glijden. Een scorende ijzeren verfijning voor een van de langste clubs in je tas.

Maat

Ijzer 1, Stiff, Ijzer 4, Regular, Ijzer 4, Stiff, Ijzer 2, Regular, Ijzer 2, Stiff, Ijzer 3, Regular, Ijzer 3, Stiff

Kleur
Merk

De waardering van 360golf.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.1/10 gebaseerd op 140 reviews.

Categorie

Categorie

Merk

Merk

Maat

Maat

Kleuren

Kleuren
  • Zwart (1)

Prijs

Prijs