Webshop menu

TSR2 hybrid

 329,95

De nieuwste toevoeging aan de Titleist TSR-familie, de TSR2-hybride, biedt vergevingsgezinde snelheid en prestaties. Gebouwd om te vertrouwen. Elke verbetering aan de TSR2 Hybride – van de verlengde bladlengte tot het diepere zwaartepunt tot de verfijnde zoolvorm – is ontworpen om hem een ​​nog vergevingsgezinder, sneller aanvoelende, langeafstandsperformer te maken.

De TSR2, verkrijgbaar in 18º, 21º en 24º, is een klassiek gevormde, hoog lancerende, mid-low spin, vergevingsgezinde vervanging voor het lange ijzer. Het is het meest geschikt voor spelers die de club in een vegende beweging slaan, met een langere bladlengte, een dieper zwaartepunt en een opnieuw ontworpen zoolvorm die nog meer vergevingsgezindheid en verbeterde interactie met de ondergrond biedt dan zijn voorgangers.

Snelle levering
Gratis verzending vanaf €75,-
Binnen 14 dagen retour
Gratis retour in onze winkel
SKU: 7786Categories: Golfclubs, Hybrides

De TSR2 hybride heeft extra reliëfzakken in de zool om minder wrijving te creëren en de kans te verkleinen dat de club in het gras grijpt bij het spelen vanaf de rough. Daarnaast beschikt de TSR2 hybride ook over dezelfde aanpasbaarheid van het clubhoofdgewicht die je aantreft in de TSR-drivers en TSR-fairwayhouten én Titleist heeft het geluid en gevoel verfijnd met feedback van hun Tour-spelers.

-Hoge afslag en lange afstand
-Uitzonderlijke vergevingsgezindheid
-Verbeterde grasinteractie
-Speler-geprefereerd geluid en gevoel
-Langere bladlengte
-Diep en laag zwaartepunt
-Zoolreliëfzakken
-SureFit-verstelbaarheid

Maat

18. graden, Dames, 24.0 graden, Stiff, 18.0 graden, Lite, 18.0 graden, Regular, 18.0 graden, Stiff, 21.0 graden, Dames, 21.0 graden, Lite, 21.0 graden, Regular, 21.0 graden, Stiff, 24.0 graden, Dames, 24.0 graden, Lite, 24.0 graden, Regular

Kleur
Merk

De waardering van 360golf.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.1/10 gebaseerd op 118 reviews.

Categorie

Categorie

Merk

Merk

Maat

Maat

Kleuren

Kleuren
  • Blauw (2)
  • Zwart (2)
  • Grijs (1)
  • Rood (1)

Prijs

Prijs