Webshop menu

TSR1 Hybrid

 329,95

Het sleutelwoord voor TSR1 is ultra- lichtgewicht: de hele Titleist TSR1-collectie is ontdaan van al het niet-essentiële gewicht om de lichtst mogelijke constructie te garanderen zonder de prestaties te schaden.

Breng meer snelheid en stabiliteit in je hybride game. Voor spelers met matige swingsnelheid hebben TSR1 Hybrids een groter profielhoofd en een geoptimaliseerd, lichtgewicht ontwerp dat de traagheid verhoogt zonder het swinggewicht te verhogen. De Titleist TSR1 hybride biedt snelheid en lancering voor golfers met gemiddelde swingsnelheden.
De TSR1 hybride richt zich op amateurs met swingsnelheden van minder dan 150 km/u en maakt deel uit van een familie van clubs die een optimale afslag bevordert door een ultralichtgewicht ontwerp, verbeterde aerodynamica en een strategisch geplaatst zwaartepunt (CG).

TSR1 hybride shafts maken gebruik van een .335 fairway tip en zijn ½-inch langer dan eerdere generaties voor meer snelheid en afslag.

Snelle levering
Gratis verzending vanaf €75,-
Binnen 14 dagen retour
Gratis retour in onze winkel
SKU: 7926Categories: Golfclubs, Hybrides

De nieuwe Titleist TSR1 is ontworpen voor moeiteloze snelheid, afstand en hoge afslag zonder vergevingsgezindheid, uiterlijk of gevoel op te offeren. Hij is gemaakt voor golfers die op zoek zijn naar afstand en stabiliteit, de TSR1-hybride bereikt meer snelheid en een hoger traagheidsmoment dankzij een verbeterd profiel en een ultralichte constructie.

Titleist heeft Mitsubishi MMT SpeedMesh shafts gebruikt in het volledige assortiment. Ze zijn ontworpen voor spelers die op zoek zijn naar een ultralichte setup met maximale snelheid en stabiliteit. Metal Mesh Technology (MMT) is gemaakt met lichtere, dunnere materialen en toegepast op het tipgedeelte om de energieoverdracht te maximaliseren. MMT SpeedMesh hybride shafts hebben een totaal speelgewicht van minder dan 50g voor alle flexes.

Het zwaartepunt in elk Titleist TSR1-model is diep gepositioneerd, waardoor het MOI wordt verhoogd en een hoge afslag en balsnelheid wordt gemaximaliseerd. Het houtachtige profiel van de hybriden optimaliseert de plaatsing van het zwaartepunt. Grotere voetafdrukken in de Titleist TSR1 hybride bieden maximale vergevingsgezindheid bij impact en vertrouwen over de bal.

De Titleist SureFit hosel gebruikt een sleeve en een ring, die elk vier standen hebben voor in totaal 16 loft- en lie-combinaties. Hierdoor kun je je perfecte set-up instellen. De hybride is verstelbaar in stappen van 1°.

-Gemaximaliseerde lancering en afstand
-Uitzonderlijke vergevingsgezindheid
-Verbeterde stabiliteit
-Vertrouwenwekkend Grootte en vorm
-Geoptimaliseerde lichtgewicht configuratie
-SureFit Verstelbaarheid

Maat

29.0 graden, Dames, 29.0 graden, Lite, 29.0 graden, Regular, 20.0 graden, Dames, 20.0 graden, Lite, 20.0 graden, Regular, 20.0 graden, Stiff, 23.0 graden, Dames, 23.0 graden, Lite, 23.0 graden, Regular, 23.0 graden, Stiff, 26.0 graden, Dames, 26.0 graden, Lite, 26.0 graden, Regular

Kleur
Merk

De waardering van 360golf.nl/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 8.7/10 gebaseerd op 67 reviews.

Categorie

Categorie

Merk

Merk

Maat

Maat

Kleuren

Kleuren
  • Zwart (150)
  • Blauw (139)
  • Navy (137)
  • Wit (90)
  • Grijs (64)

Prijs

Prijs