Webshop menu

TSR1 Fairway

 349,95

Het sleutelwoord voor TSR1 is ultra- lichtgewicht: de hele Titleist TSR1-collectie is ontdaan van al het niet-essentiële gewicht om de lichtst mogelijke constructie te garanderen zonder de prestaties te schaden.

Het Titleist TSR1 fairwayhout biedt snelheid en lancering voor golfers met gemiddelde swingsnelheden. Titleist richt zich op amateurs met swingsnelheden van minder dan 150 km/u en bevordert volgens Titleist een optimale afslag door een ultralicht ontwerp, verbeterde aerodynamica en een strategisch geplaatst zwaartepunt (CG).

De lichtste en hoogste lancering van de TSR fairwaywoods, TSR1, zal spelers met een gemiddelde snelheid helpen om nog meer snelheid te krijgen. TSR1 fairways hebben een grotere voetafdruk dan de TSR2 met 180cc en zijn 20 gram lichter. Een open hoselconstructie helpt bij het creëren van een dieper zwaartepunt voor een hogere lancering en meer vergevingsgezindheid. TSR1 fairways hebben ook een 15 procent hoger traagheidsmoment dan hun voorganger dankzij verbeterde vormgeving en gewichtsverdeling.

Het ideale fairwayhout voor golfers die de golfbal hoger en sneller de lucht in willen krijgen!

Snelle levering
Gratis verzending vanaf €75,-
Binnen 14 dagen retour
Gratis retour in onze winkel
SKU: 7925Categories: Fairwaywoods, Golfclubs

De nieuwe TSR1 is ontworpen voor moeiteloze snelheid, afstand en hoge afslag zonder vergevingsgezindheid, uiterlijk of gevoel op te offeren. De geoptimaliseerde, lichtgewicht configuratie van Titleist TSR1 Fairways maakt het gemakkelijker om meer snelheid te genereren. Een nieuwe open hoselconstructie stelt het zwaartepunt in staat om lager en dieper te verschuiven voor een gemakkelijkere lancering en meer vergevingsgezindheid.

Titleist heeft Mitsubishi MMT SpeedMesh shafts gebruikt in het volledige assortiment. Ze zijn ontworpen voor spelers die op zoek zijn naar een ultralichte setup met maximale snelheid en stabiliteit. Metal Mesh Technology (MMT) is gemaakt met lichtere, dunnere materialen en toegepast op het tipgedeelte om de energieoverdracht te maximaliseren. MMT SpeedMesh hybride shafts hebben een totaal speelgewicht van minder dan 50g voor alle flexes.

Het zwaartepunt in elk Titleist TSR1-model is diep gepositioneerd, waardoor het MOI wordt verhoogd en een hoge afslag en balsnelheid wordt gemaximaliseerd. De open hoselconstructie van de fairways optimaliseert de plaatsing van het zwaartepunt. Grotere voetafdrukken in de Titleist TSR1 hybride bieden maximale vergevingsgezindheid bij impact en vertrouwen over de bal. De Titleist SureFit hosel gebruikt een sleeve en een ring, die elk vier instellingen hebben voor in totaal 16 loft- en lie-combinaties. Hierdoor kun je je perfecte set-up instelen. Het fairwayhout kan in stappen van 0,75° worden versteld.

-Gemaximaliseerde afslag en afstand
-Uitzonderlijke vergevingsgezindheid
-Vorm, geluid en gevoel van de voorkeur van de speler
-Ultralichte configuratie
-Laag zwaartepunt in het gezicht gecentreerd
-Zeer sterk timmermansroestvrij staal
-SureFit-verstelbaarheid

Maat

20.0 gaden, Lite, 15.0 graden, Dames, 15.0 graden, Lite, 15.0 graden, Regular, 15.0 graden, Stiff, 18.0 graden, Dames, 18.0 graden, Lite, 18.0 graden, Stiff, 20.0 graden, Dames, 20.0 graden, Regular, 23.0 graden, Dames, 23.0 graden, Lite, 23.0 graden, Regular

Kleur
Merk

De waardering van 360golf.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.2/10 gebaseerd op 170 reviews.

Categorie

Categorie

Merk

Merk

Maat

Maat

Kleuren

Kleuren
  • Zwart (19)
  • Navy (7)
  • Roze (4)
  • Blauw (3)
  • Grijs (3)

Prijs

Prijs