Webshop menu

TSR1 Driver

 649,95

Het sleutelwoord voor TSR1 is ultra- lichtgewicht: de hele Titleist TSR1-collectie is ontdaan van al het niet-essentiële gewicht om de lichtst mogelijke constructie te garanderen zonder de prestaties te schaden.

De nieuwe Titleist TSR1 driver is ontworpen voor moeiteloze snelheid, afstand en hoge afslag zonder in te boeten aan vergevingsgezindheid, uiterlijk of gevoel. De driver biedt hoge snelheden en een hoge lancering voor golfers met gemiddelde swingsnelheden. Het zwaartepunt in elke Titleist TSR1-driver is diep gepositioneerd, waardoor het traagheidsmoment (MOI) wordt verhoogd en een hoge afslag en balsnelheid worden gemaximaliseerd. De drivers hebben het diepste zwaartepunt in een Titleist driver, bijna perfect gecentreerd op het slagvlak. De Titleist TSR1-drivers kunnen worden aangepast in stappen van 0,75° voor zowel de loft- als de lie-hoek.

Snelle levering
Gratis verzending vanaf €75,-
Binnen 14 dagen retour
Gratis retour in onze winkel
SKU: 7924Categories: Drivers, Golfclubs

Titleist richt zich met de TSR1 Driver op amateurs met swingsnelheden van minder dan 150 km/u en bevordert een optimale afslag door een ultralichtgewicht ontwerp, verbeterde aerodynamica en een strategisch geplaatst zwaartepunt (CG). Titleist heeft Mitsubishi MMT SpeedMesh shafts gebruikt in het volledige assortiment. Ze zijn ontworpen voor spelers die op zoek zijn naar een ultralichte setup met maximale snelheid en stabiliteit. Metal Mesh Technology (MMT) is gemaakt met lichtere, dunnere materialen en toegepast op het tipgedeelte om de energieoverdracht te maximaliseren.

De TSR1-driver is gebouwd voor ultralichte snelheid en afstand. Onderzoek toont aan dat spelers met matige snelheid ongeveer een derde van alle golfers wereldwijd uitmaken. De TSR1-driver biedt deze spelers de lanceringskenmerken en snelheid om gemakkelijk meters te winnen bij elke swing. Het is een van de beste drivers voor beginners en gevorderden. De 460cc TSR1 is ongeveer 40 gram lichter dan de TSR2 dankzij een lichter clubhoofd, een shaft van 40 gram en een lichtgewicht grip. Het elimineren van gewicht, het verbeteren van de aerodynamica en het gebruik van een vergelijkbare “bootstaart” -vorm als TSR2 resulteert in een club die sneller kan worden gezwaaid.

Multi-Plateau Variable Face Thickness: VFT-technologie debuteerde oorspronkelijk in TSR2-, TSR3- (Speed ​​Ring) en TSR4-drivers en is nu opgenomen in de TSR1-driver. Het VFT-slagvlak met meerdere plateaus is laag voor laag naar binnen gebouwd om een ​​vrijwel constante CT over het gehele slagoppervlak te creëren. Dit resulteert in een meer vergevingsgezind slagvlak voor offcentre slagen. Multi-Plateau Variable Face Thickness-technologie helpt bij het behouden van snelheid bij niet-centraal geraakte slagen. Een diep zwaartepunt, bijna perfect gecentreerd op het slagvlak, bevordert een hogere afslag en uitzonderlijke balsnelheid.

-Gemaximaliseerde afslag en afstand
-Uitzonderlijke vergevingsgezindheid
-Ultralichtgewicht configuratie
-Multi-plateau Ontwerp met variabele slagvlakdikte
-Verbeterde aerodynamica
-Aerospace Grade Titanium
-SureFit-verstelbaarheid

Maat

10.0 graden, Dames, 10.0 graden, Lite, 10.0 graden, Regular, 10.0 graden, Stiff, 12.0 graden, Dames, 12.0 graden, Lite, 12.0 graden, Regular, 9.0 graden, Regular, 9.0 graden, Stiff

Kleur
Merk

De waardering van 360golf.nl/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 8.7/10 gebaseerd op 65 reviews.

Categorie

Categorie

Merk

Merk

Maat

Maat

Kleuren

Kleuren
  • Zwart (150)
  • Blauw (139)
  • Navy (139)
  • Wit (90)
  • Grijs (64)

Prijs

Prijs