Webshop menu

TSi2 Fairway

Wil je deze club vrijblijvend testen en gratis advies krijgen of een clubfit afspraak maken? Neem dan contact met ons op!

De nieuwe TSi 3 fairway is afgesteld met high-speed ARC 4.0-technologie met geavanceerde aerodynamica voor ongelooflijke snelheid. Met SureFit CG Track-systeem voor spelers die een nauwkeurige zwaartepunt-plaatsing nodig hebben, om zowel controle als afstand te maximaliseren.

Dit product is momenteel niet op voorraad.

Snelle levering
Gratis verzending vanaf €75,-
Binnen 14 dagen retour
Gratis retour in onze winkel
SKU: 4003Categories: Fairwaywoods, Golfclubs

De nieuwe TSi 2 fairway is afgesteld voor ongelooflijke snelheid met een dieper en lager zwaartepunt, om afstand en vergevingsgezindheid te maximaliseren.

Belangrijkste kenmerken:
– Active Recoil Channel (ARC) 4.0
– Hoge snelheid VFT-gezicht
– Op de speler afgestemde aerodynamica

Active Recoil Channel (ARC) 4.0:
Dit is de vierde generatie van het Active Recoil Channel, korter om meer buiging en hogere balsnelheid bij impact te produceren. Het lanceert hoog en genereert een mid-spin om u superieure afstandsprestaties te bieden. De 5 gram aan gewicht die door dit kanaal wordt bespaard, wordt opnieuw verdeeld in de geometrie voor een hogere traagheid.

Hoge snelheid VFT-gezicht:
Dit werkt in combinatie met de ARC 4.0 om vergevingsgezindheid en snelheid over het gezicht te maximaliseren. Het heeft ook een contrastrijke uitlijning om het midden van het gezicht te markeren voor eenvoudige uitlijning op de adrespositie.

Op de speler afgestemde aerodynamica:
De TSi beweegt veel sneller door de lucht dankzij een moderne aerodynamische kopvorm. Het heeft een zachter teenprofiel dat er op verzoek van tourspelers vierkant uitziet. Plus wordt aangevuld met geluidstechniek om trillingen in het clubhoofd te beheersen voor een gevoel van tourkwaliteit en prestaties bij impact.

Optimale gewichtsverdeling:
De gewichtsverdeling van de TSi zorgt voor een laag zwaartepunt voor gemakkelijke lancering en mid-spin. Met een ontwerp met een hoog traagheidsmoment dat de stabiliteit en de balsnelheid verhoogt voor een combinatie van meer rechte lange afstanden.

SureFit Hosel:
Met dit precisie-fitting.hosel-ontwerp kunt u kiezen uit 16 unieke loft- en lie-instellingen. Je kunt het clubhoofdgewicht ook herverdelen van 4 naar -4 gram om de balvlucht te optimaliseren en je prestaties in te stellen.

Maat

15.0 graden, Dames, 15.0 graden, Lite, 15.0 graden, Regular, 15.0 graden, Stiff, 16.5 graden, Lite, 16.5 graden, Regular, 18.0 graden, Dames, 18.0 graden, Lite, 18.0 graden, Regular

Kleur
Merk

De waardering van 360golf.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.2/10 gebaseerd op 169 reviews.

Categorie

Categorie

Merk

Merk

Kleuren

Kleuren
  • Grijs (6)
  • Roze (2)
  • Zwart (2)
  • Blauw (1)
  • Geel (1)

Prijs

Prijs