Webshop menu

TSi2 Driver

Wil je deze club vrijblijvend testen en gratis advies krijgen of een clubfit afspraak maken? Neem dan contact met ons op!

Dit product is momenteel niet op voorraad.

Snelle levering
Gratis verzending vanaf €75,-
Binnen 14 dagen retour
Gratis retour in onze winkel
SKU: 3984Categories: Drivers, Golfclubs

Wil je deze club vrijblijvend testen en gratis advies krijgen of een clubfit afspraak maken? Neem dan contact met ons op!

Nieuw clubblad. Nieuwe mogelijkheden.
Werken met zoiets moeilijks als ATI 425 Aerospace Titanium is niet eenvoudig, en daarom doet niemand anders het. Maar deze unieke legering, gemaakt door een enkele gieterij in Pittsburgh, is de sleutel tot het creëren van een slagvlak dat zorgt voor een hogere balsnelheid op elk contactpunt.

Sneller in de lucht. Sneller bij impact.
Verbeterde aerodynamica leidt tot extra snelheid die je met vertrouwen kunt loslaten op de baan. TSi is afgestemd om snel in uw handen te liggen en er vierkant uit te zien bij het adresseren, met een vorm die net zo bevredigend is als het geluid.

Multidimensionale stabiliteit
Spelers stellen ‘hoog traagheidsmoment’ vaak gelijk aan vergevingsgezindheid van hiel tot teen, maar we gebruiken een meer holistische benadering van het MOI-ontwerp. Onze traagheid zorgt ook voor meer snelheid en een kleiner spinbereik op en neer over het slagvlak, zodat je elke rit kunt aanvallen.

Op prestaties afgestemde instelbaarheid
De instelmogelijkheden van TSi zijn ontworpen om elke speler maximaal voordeel te bieden. We blijven de manieren verfijnen waarop we de prestaties kan afstemmen om ervoor te zorgen dat u het meeste uit elke swing haalt.

Uitgelichte shafts
Onze Featured Shaft-selectie is samengesteld om vier opties van wereldklasse te bieden voor elke swiingsnelheid en profielvoorkeur.

Premium shafts
De lancering van TSi introduceert een extra selectie Tour-bewezen shafts van Graphite Design. Kies uit drie eersteklas prestatiemodellen: Tour AD DI, Tour AD IZ en de nieuwe Tour AD XC. Deze premium shafts zijn met een meerprijs verkrijgbaar.

Maat

10.0 graden, Lite, 10.0 graden, Regular, 10.0 graden, Stiff, 11.0 graden, Dames, 11.0 graden, Lite, 11.0 graden, Regular, 11.0 graden, Stiff, 9.0 graden, Regular, 9.0 graden, Stiff

Kleur
Merk

De waardering van 360golf.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.1/10 gebaseerd op 161 reviews.

Categorie

Categorie

Merk

Merk

Maat

Maat

Kleuren

Kleuren
  • Wit (45)
  • Zwart (16)
  • Grijs (10)
  • Navy (6)
  • Blauw (4)

Prijs

Prijs