Webshop menu

Tri-Hot 5K One Putter

In de putters van de Odyssey Tri-Hot serie worden drie verschillende soorten materialen gecombineerd in een bladvormige (blade) putterkop om de stabiliteit te vergroten. Het clubhoofd van 359g combineert een stalen slagvlak met 6061 aluminium en wolfraam om een ​​putter te creëren met een MOI (traagheid) van meer dan 5000, vandaar de 5K in de naam, wat dit een van de hoogste MOI-modellen voor een blad op de markt maakt en hoger dan de meeste mallets.

De Odyssey Tri-Hot 5K One Putter is een klassiek gevormde putter met een gewicht aan de hiel-teen en een slang met een crankhals die een matige toe-hang creëert, waardoor hij geschikt is voor slagen met een matige boog- en slagvlakrotatie. Tri-Hot 5K-putters transformeren de prestaties van een blad met een voorgeladen wolfraamgewicht uit meerdere materialen dat het zwaartepunt van de positionering verbetert en de traagheid drastisch verhoogt.

De Odyssey Tri-Hot 5K One is een zeer goede putter voor de golfers die meer vergevingsgezindheid willen van een blade met een Stroke Lab-shaft en een verzwaarde clubhoofd dat een uitstekend gevoel geeft.

Dit product is momenteel niet op voorraad.

Snelle levering
Gratis verzending vanaf €75,-
Binnen 14 dagen retour
Gratis retour in onze winkel
SKU: 8575Categories: Golfclubs, Putters

De Odyssey Tri-Hot 5K One Putter is een klassiek gevormde putter met een gewicht aan de hiel-teen en een slang met een crankhals die een matige toe-hang creëert, waardoor hij geschikt is voor slagen met een matige boog- en slagvlakrotatie. Tri-Hot 5K-putters transformeren de prestaties van een blad met een voorgeladen wolfraamgewicht uit meerdere materialen dat het zwaartepunt van de positionering verbetert en de traagheid drastisch verhoogt.

Odyssey heeft de Tri-Hot 5K putter ontwikkeld met een gedurfd doel: het creëren van een nieuwe putterconstructie voor een complete prestatieverandering. Door zich te concentreren op blade-ontwerpen heeft Odyssey de zwaartepuntpositionering naar voren gebracht en nieuwe materialen gebruikt op manieren die nog nooit bij een putter zijn gerealiseerd. Roestvrij staal, wolfraam en 6061 aluminium van vliegtuigkwaliteit zijn allemaal zorgvuldig vervaardigd om opnieuw uit te vinden wat een blade kan bereiken.

Voor het volgende doel wilde Oddysey hetzelfde doel bereiken met mallets. Met behulp van de beproefde Tri-Hot-formule is de traagheid van het hoofd aanzienlijk verhoogd en tegelijkertijd het zwaartepunt naar voren verplaatst. Het resultaat is een meer vergevingsgezinde en beter presterende mallet. Door grote hoeveelheden wolfraam toe te passen, hebben de ingenieurs een traagheidsniveau ontwikkeld van meer dan 5000 IZZ voor ongelooflijke vergevingsgezindheid, terwijl het zwaartepunt dichter bij het slagvlak wordt gebracht.

Deze combinatie bevordert verbeterde prestaties op het gebied van snelheidscontrole, spincontrole, snelheidsconsistentie bij niet-gecentreerde slagen en een veel nauwere downrange-spreiding vergeleken met conventionele blades. Ingenieurs hebben de manier veranderd waarop een putter is gebouwd en opnieuw uitgevonden hoe een putter kan presteren.

-HOGE PRESTATIES EN STRAKKE VERSPREIDING VAN ROESTVRIJ STALEN VOORKANT
Gebouwd om de prestaties te verbeteren door de hoeveelheid zijwaartse spin bij off-center slagen te verminderen, wat resulteert in putts die dichter bij de originele lijn liggen, met een strakkere spreiding en een grotere kans om met minder in te gaan -dan-perfecte slagen. We bereiken dit door een frontgedeelte van roestvrij staal 303 dat de slang en het gezichtsgedeelte omvat. Het achterste gedeelte van deze putters is nauwkeurig gefreesd tot een exacte vorm en gewicht, waardoor het zwaartepunt naar voren blijft.

-VERBETERDE VERGEVING EN VERBETERDE ROL VAN WOLFRAAM VOORGEWICHTEN
Ingenieurs hebben grote hoeveelheden wolfraam (tot 120 gram) nauwkeurig achter het slagvlak gepositioneerd, in de teen- en hielgedeelten van het clubhoofd. Het zwaartepunt is naar voren verplaatst voor een betere rol, terwijl ook de traagheid wordt vergroot tot meer dan 5.000 IZZ. Het is een verbeterd prestatieniveau dat nu beschikbaar is in nieuwe standaardmaten.

-LEGENDARISCHE WHITE HOT INSERT
De populairste insert aller tijden is terug met de originele formulering, het gevoel, het geluid en de prestaties.

-RODE STROKE LAB-SHAFT
De nieuwste generatie van de beproefde Stroke Lab-as uit meerdere materialen biedt nog betere prestaties. Odyssey’s Stroke Lab-shafts zijn een belangrijk onderdeel van professioneel golfen met overwinningen in alle wereldwijde Tours.

Probeer nu de Odyssey Tri-Hot 5K One Putter vrijblijvend uit op onze putting green!

Maat

34 inch, 35 inch

Kleur
Merk

De waardering van 360golf.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.1/10 gebaseerd op 161 reviews.

Categorie

Categorie

Merk

Merk

Maat

Maat

Kleuren

Kleuren
  • Navy (9)
  • Zwart (6)
  • Blauw (4)
  • Rood (2)

Prijs

Prijs