Webshop menu

TP Hydro Blast Soto #1 Putter

De Taylormade TP Hydroblast Soto putter heeft een L-neck hosel, een traditionele bladvorm en een toehang van 40°, waardoor de TP Hydroblast Soto het beste past bij spelers die een gebogen putbeweging maken.

Wil je deze club vrijblijvend testen en gratis advies krijgen of een clubfit afspraak maken? Neem dan contact met ons op!

Dit product is momenteel niet op voorraad.

Snelle levering
Gratis verzending vanaf €75,-
Binnen 14 dagen retour
Gratis retour in onze winkel
SKU: 4828Categories: Golfclubs, Putters

De Taylormade TP Hydroblast Soto putter heeft een L-neck hosel, een traditionele bladvorm en een toe hang van 40°, waardoor de TP Hydroblast Soto het beste past bij spelers die een gebogen putbeweging maken.

Wil je deze club vrijblijvend testen en gratis advies krijgen of een clubfit afspraak maken? Neem dan contact met ons op!

Kenmerken & Voordelen TP Hydro Blast:

303 roestvrij staal
Als onbetwiste industriestandaard voor premium putters was 303 roestvrij staal bestemd om te frezen. Het zachte maar duurzame metaal zorgt voor een superieur gevoel en ambachtelijke esthetiek.

Machinaal frezen
Vloeiende lijnen met natuurlijke krommingen bieden een uitzonderlijke look die bewondering verdient bij het adresseren en in de hand. Als perfectie mogelijk was, zou het machinaal worden gefreesd.

Witte PureRoll-inzetstuk
Het zachte Surlyn-inzetstuk dat eerder in de Spider X werd gebruikt, vindt zijn weg naar de TP-collectie van bladen en technische hamers. PureRoll-wisselplaat heeft groeven in een neerwaartse hoek van 45°, ontworpen om de roleigenschappen te optimaliseren.

Beweegbare zoolgewichten
De gewichten van de TP-putterzool zijn uniek voor elke voorraadlengte om een specifiek swinggewicht te raken. Gewichten van 2,5 g, 5 g, 7,5 g, 10 g, 15 g en 20 g. (Gewichten apart verkrijgbaar)

Specificaties Taylormade TP Hydro Blast Soto:
Hosen: L-neck
Toe hang: 40°
Offset: volledige shaft
Hand: RH/LH
Loft: 3°
Lie: 70°
Shaft: TaylorMade getrapte puttershaft
Grip: Lamkin Sink Fit Skinny Pistol (Marineblauw/Wit)

Maat

34 inch, 35 inch

Kleur
Merk

De waardering van 360golf.nl/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 8.7/10 gebaseerd op 65 reviews.

Categorie

Categorie

Merk

Merk

Maat

Maat

Kleuren

Kleuren
  • Zwart (474)
  • Wit (412)
  • Navy (329)
  • Blauw (301)
  • Grijs (129)

Prijs

Prijs