Webshop menu

TP Black Palisades #3 Slant

 259,95

Introductie van de nieuwe TP Black 2024 putters van Taylormade. Elk TP Black-model is machinaal gefreesd en voorzien van het Surlyn-inzetstuk dat eerder werd gebruikt in de Spider X-putters van Taylormade.

Scherpe lijnen en een opvallend hoekig ontwerp geven golfers een klassieke vleugelvormstructuur met de Taylormade TP Black Palisades #3 met Slant hosel. Deze vorm is door enkele van de beste spelers ter wereld overgenomen vanwege de gewichtsverdeling naar de buitenrand en de gemakkelijke uitlijning.

Snelle levering
Gratis verzending vanaf €75,-
Binnen 14 dagen retour
Gratis retour in onze winkel
SKU: 9342Categories: Golfclubs, Putters

-De Palisades wordt aangeboden in twee verschillende hosel-opties. De single bend hosel (SB) biedt spelers een gezicht-gebalanceerde optie (face balanced), terwijl de korte, schuine hosel (Slant) ervoor zorgt dat spelers meer toe hang hebben, waardoor het gezicht gemakkelijker tijdens de slag kan draaien.

-Het anodisatieproces voegt een duurzame en hoogwaardige afwerking toe aan deze klassiek gevormde putter. Naast de verbeterde beschermende coating voorkomt de donkere afwerking schittering bij het adresseren, waardoor de golfer zich beter op de lijn kan concentreren en de putt kan uitvoeren.

-De Pure Roll™ Insert wordt jaar na jaar gevalideerd op de Tour en beschikt over strategisch geplaatste groeven in een hoek van 45°. Dit bevordert een optimale voorwaartse rol en topspin, waardoor de bal op de beoogde doellijn blijft.

-Een premium putter verdient een premium headcover. De verfijnde TP-hoes past bij de traditionele elegantie van de putter zelf en zorgt voor een samenhangend karakter, van de tas tot de putting green.

-Voorzien van de KBS 120 Chrome Stepped Steel Shaft
-Voorzien van Lamkin Sink Fit Skinny (79g) standaard grips

Maat

34 inch, 35 inch

Kleur
Merk

De waardering van 360golf.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.2/10 gebaseerd op 162 reviews.

Categorie

Categorie

Merk

Merk

Kleuren

Kleuren
  • Zwart (16)
  • Rood (3)
  • Navy (2)
  • Blauw (1)
  • Grijs (1)

Prijs

Prijs