Webshop menu

TP Black Del Monte #1 L-Neck

 259,95

Introductie van de nieuwe TP Black 2024 putters van Taylormade. Elk TP Black-model is machinaal gefreesd en voorzien van het Surlyn-inzetstuk dat eerder werd gebruikt in de Spider X-putters van Taylormade.

De TP Black Del Monte #1 L-Neck is gemaakt voor vertrouwen: met een kortere bladlengte en een groter gebied van voor naar achter, is deze aloude vorm bedoeld om vertrouwen te wekken en een groter traagheidsmoment te leveren vergeleken met traditionele blade putters.

Snelle levering
Gratis verzending vanaf €75,-
Binnen 14 dagen retour
Gratis retour in onze winkel
SKU: 9344Categories: Golfclubs, Putters

De Del Monte beschikt over twee hosel-opties. Een L-Neck-hosel en een wide body-blad ontworpen om een ​​toe-hang van 30° te genereren, waardoor een putter ontstaat die het beste past bij spelers die een milde gezichtsrotatie creëren tijdens de putbeweging. De single bend-opties (SB) zorgen voor een putter met een gebalanceerd slagvlak, het beste voor spelers die een straight-back en straight-through slag uitvoeren.

-Het anodisatieproces voegt een duurzame en hoogwaardige afwerking toe aan deze klassiek gevormde putter. Naast de verbeterde beschermende coating voorkomt de donkere afwerking schittering bij het adresseren, waardoor de golfer zich beter op de lijn kan concentreren en de putt kan uitvoeren.

-De Pure Roll™ Insert wordt jaar na jaar gevalideerd op de Tour en beschikt over strategisch geplaatste groeven in een hoek van 45°. Dit bevordert een optimale voorwaartse rol en topspin, waardoor de bal op de beoogde doellijn blijft.

-Een premium putter verdient een premium headcover. De verfijnde TP-hoes past bij de traditionele elegantie van de putter zelf en zorgt voor een samenhangend karakter, van de tas tot de putting green.

-Voorzien van de KBS 120 Chrome Stepped Steel Shaft
-Voorzien van Lamkin Sink Fit Skinny (79g) standaard grips

Maat

34 inch, 35 inch

Kleur
Merk

De waardering van 360golf.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.2/10 gebaseerd op 162 reviews.

Categorie

Categorie

Merk

Merk

Maat

Maat

Kleuren

Kleuren
  • Wit (49)
  • Zwart (13)
  • Navy (6)
  • Blauw (5)
  • Grijs (5)

Prijs

Prijs