Webshop menu

TP Black Ardmore #7 SB

 259,95

Introductie van de nieuwe TP Black 2024 putters van Taylormade. Elk TP Black-model is machinaal gefreesd en voorzien van het Surlyn-inzetstuk dat eerder werd gebruikt in de Spider X-putters van Taylormade.

Zachte lijnen en een vloeiende kromming vormen de Tour-beproefde Ardmore™-vorm. Een cirkelvormige spoorrand wikkelt zich rond de holte, die een enkele zichtlijn herbergt om te helpen bij het uitlijnen

Snelle levering
Gratis verzending vanaf €75,-
Binnen 14 dagen retour
Gratis retour in onze winkel
SKU: 9337Categories: Golfclubs, Putters

-De Ardmore wordt aangeboden in twee verschillende hosel-opties. De korte gebogen hosel en het stevige bladontwerp zorgen voor een teenhang van 27°, wat het beste werkt voor spelers met een milde gezichtsrotatie. De single bend-hosel (SB) biedt een uitgebalanceerd slagvlak, het beste voor spelers met een rechte rug en een rechte slag.

-Het anodisatieproces voegt een duurzame en hoogwaardige afwerking toe aan deze klassiek gevormde putter. Naast de verbeterde beschermende coating voorkomt de donkere afwerking schittering bij het adresseren, waardoor de golfer zich beter op de lijn kan concentreren en de putt kan uitvoeren.

-De Pure Roll™ Insert wordt jaar na jaar gevalideerd op de Tour en beschikt over strategisch geplaatste groeven in een hoek van 45°. Dit bevordert een optimale voorwaartse rol en topspin, waardoor de bal op de beoogde doellijn blijft.

-Een premium putter verdient een premium headcover. De verfijnde TP-hoes past bij de traditionele elegantie van de putter zelf en zorgt voor een samenhangend karakter, van de tas tot de putting green.

-Voorzien van de KBS 120 Chrome Stepped Steel Shaft
-Voorzien van Lamkin Sink Fit Skinny (79g) standaard grips

Maat

34 inch, 35 inch

Kleur
Merk

De waardering van 360golf.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.2/10 gebaseerd op 162 reviews.

Categorie

Categorie

Merk

Merk

Maat

Maat

Kleuren

Kleuren
  • Navy (5)
  • Roze (4)
  • Blauw (2)
  • Rood (2)
  • Wit (2)

Prijs

Prijs