Webshop menu

Tour V6 Shift Laser Rangefinder

 469,95

Ontdek de ultieme golfafstandsmeter met de Bushnell V6 Shift- de meest nauwkeurige en consistente afstandsmeter in de Tour-serie die Bushnell ooit heeft gelanceerd. Met nieuwe en verbeterde elektronica is deze afstandsmeter de perfecte metgezel voor je volgende ronde golf. Uitgerust met hellingfunctie die het mogelijk maakt om rekening te houden met het hoogteverschil op de baan om de exacte afstand tot het doel te weten.

Het verschil tussen de Bushnell V6 en de V6 Shift is de Slope-Switch technologie. Deze hellingfunctie corrigeert hoogteverschillen in de baan en zit alleen op de Bushnell V6 Shift. Deze functie is niet toegestaan tijdens wedstrijden en kan eenvoudig worden uitgeschakeld middels de ‘Shift’ knop.

Op voorraad

Snelle levering
Gratis verzending vanaf €75,-
Binnen 14 dagen retour
Gratis retour in onze winkel
SKU: 8269Categories: Afstandsmeters

De Bushnell Tour V6 Shift is uitgerust met het grootste bereik ooit in de Bushnell-afstandsmeter, waardoor de Tour Series naar een hoger niveau wordt getild. De verbeterde Jolt-functie produceert een ring van licht rond het doel wanneer je op de pin vergrendelt, en de afstandsmeter trilt ook. Dit geeft je de ultieme precisie en helpt je om je doelen op de baan te bereiken. De afstandsmeter met 6x vergroting geeft de Bushnell V6 Shift een scherper en helderder LCD-scherm dan zijn voorganger en geeft je de afstand tot de pin tot op 460 meter afstand. De Tour V6 Shift heeft ook een ingebouwde BITE-magneet, zodat je de afstandsmeter aan de trolley of tas kunt bevestigen en altijd binnen handbereik hebt. Dankzij het weerbestendige IPX6-ontwerp werkt de afstandsmeter zelfs onder zware omstandigheden op de baan, ongeacht of het winderig of regenachtig is. De Bushnell V6 Shift is uitgerust met een hellingfunctie die het mogelijk maakt om rekening te houden met het hoogteverschil op de baan om de exacte afstand tot het doel te weten. De functie kan eenvoudig worden uitgeschakeld middels de ‘Shift’ knop, zodat de afstandsmeter is goedgekeurd voor wedstrijden.

Kenmerken en eigenschappen:
-Door gebruik te maken van nieuwe en verbeterde elektronica, is de Tour V6 Shift de meest nauwkeurige, consistente en langstlopende Tour-serie laser die Bushnell ooit heeft uitgebracht.
-Slope-Switch technologie
-Verbeterde pinseeker met visuele jolt: naast het gevoel dat je de vlag vasthoudt, knippert er nu een rode ring terwijl de JOLT trilt om je nog meer feedback en vertrouwen te geven dat je de vlag hebt vergrendeld.
-Verbeterd regenbestendig ontwerp door IPX6
-Met de Bushnell Golf App heb je toegang tot waardevolle informatie, zoals lay-outs van holes met afstanden, 3D-flyovers met afstanden en draadloze updates van golfbanen
-6x vergroting
-Prestaties tot 1.300 meter bereik
-Ergonomisch ontwerp dat perfect past in de palm van je hand
-Geïntegreerde magnetische bite-houder voor het bevestigen op de golftrolley
-Nauwkeurig tot op één meter afstand
-Fast Focus-System
-Twee jaar garantie na aankoopdatum

Gewicht0,00 kg
Kleur
Merk

De waardering van 360golf.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.2/10 gebaseerd op 169 reviews.

Categorie

Categorie

Merk

Merk

Kleuren

Kleuren
  • Wit (26)
  • Geel (11)
  • Rood (4)
  • Roze (4)
  • Groen (3)

Prijs

Prijs