Webshop menu

Toulon Memphis Putter

 399,95

De Odyssey Toulon Design Memphis is een middelgrote double bend mallet putter die het meest geschikt is voor slagen met een minimale boog en slagvlakrotatie. De 2022 Toulon Design-putters zijn volledig opnieuw ontworpen om de prestaties te verbeteren met een nieuw Deep Diamond Groove-freespatroon, een gesplitst gewichtssysteem, onze nieuwe Stroke Lab-schacht en middelgrote pistoolgreep.

Snelle levering
Gratis verzending vanaf €75,-
Binnen 14 dagen retour
Gratis retour in onze winkel
SKU: 6135Categories: Golfclubs, Putters

KENMERKEN & VOORDELEN

De Odyssey Toulon Design putters zijn ontwikkeld met een obsessieve aandacht voor detail, veeleisende precisie en in de Tour bewezen prestaties. Ze zijn zorgvuldig vervaardigd om de best gefreesde putters ter wereld te zijn.

Odysey heeft een extreem hoge standaard neergezet en we tillen onze prestatiegerichte ontwerpen naar nieuwe hoogten met een uitstekende 2022-reeks. Ze leveren een breed scala aan eersteklas verbeteringen, van overtuigende nieuwe clubhoofdvormen, met nieuwe diepe diamantgroeffrezen, tot een verbluffende Midnight Black-afwerking, voorwaartse gewichtsconfiguratie met gesplitst gewicht en onze nieuwste generatie Stroke Lab-schacht. Deze collectie toont echt de beste Toulon Design gefreesde lijn ooit.

DIEPE DIAMANTGROEF GEFREESD PATROON
Diepe groeven over het hele clubblad zijn ontworpen om geluid en gevoel te beheersen door trillingen te kanaliseren. Het slagvlak heeft ook een middeldiepe dubbele fly-cut om de voorwaartse rol en het gevoel te verbeteren. Met deze precieze aandacht voor detail hebben ze de meest consistente en best rollende Toulon Design putters ooit gemaakt.

MIDDERNACHT ZWARTE AFWERKING
Odyssey Toulon Design staat algemeen bekend om zijn premium uitstraling en constructie. De prachtige zwarte afwerking wordt wereldwijd op Tours gespeeld en toont het nauwgezette vakmanschap van deze fijngefreesde putters.

STROKE LAB GEWICHT
Innovatieve multi-materiaal shaft bespaart 40 gram gewicht, dat wordt herverdeeld over het hoofd en het gripuiteinde van de putter. Stroke Lab herbalanceert de putter volledig voor een verbeterd tempo en consistentie in de slag, en deze belangrijke winnende technologie blijft domineren op Tours over de hele wereld.

VERSTELBAAR GEWICHTSSYSTEEM
De putter van elke Toulon Design wordt geleverd met een nieuw ontwerp met twee splitgewichten dat de gewichten naar voren en naar de teen en hiel verplaatst. De positionering verbetert de traagheid van het hoofd, terwijl ook de consistentie van de impactverhouding en de voorwaartse rol wordt verbeterd. Dit alles leidt tot snelheidsconsistentie en een hoog prestatieniveau.

Maat

34 inch, 35 inch

Kleur
Merk

De waardering van 360golf.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.1/10 gebaseerd op 140 reviews.

Categorie

Categorie

Merk

Merk

Kleuren

Kleuren
  • Wit (29)
  • Geel (13)
  • Multicolor (4)
  • Roze (4)
  • Groen (3)

Prijs

Prijs