Webshop menu

Toulon Las Vegas H4.5 Putter

 399,95

De Odyssey Toulon Design Las Vegas H4.5 is een op de tour bewezen mallet putter met schuine hals, die het best geschikt is voor slagen met een matige arc en slagvlakrotatie. De 2022 Toulon Design-putters zijn volledig opnieuw ontworpen om de prestaties te verbeteren met een nieuw Deep Diamond Groove-freespatroon, gesplitst gewichtssysteem, de nieuwe Stroke Lab-shaft en middelgrote pistolgrip. Deze putter is uitgerust met twee gewichten van 15 gram.

Snelle levering
Gratis verzending vanaf €75,-
Binnen 14 dagen retour
Gratis retour in onze winkel
SKU: 6518Categories: Golfclubs, Putters

KENMERKEN & VOORDELEN
Oddysey ToulonDesign putters zijn ontwikkeld met een obsessieve aandacht voor detail, veeleisende precisie en op de Tour bewezen prestaties. Ze zijn zorgvuldig vervaardigd om de best gefreesde putters ter wereld te zijn.

Odyssey heeft een extreem hoge standaard neergezet en ze tillen onze prestatiegerichte ontwerpen naar nieuwe hoogten met een uitstekende 2022-line-up. Ze leveren een breed scala aan eersteklas verbeteringen, van boeiende nieuwe clubhoofdvormen, met nieuwe diep gefreesde diamantgroeven, tot een verbluffende Midnight Black-afwerking, voorwaartse gewichtsconfiguratie met gesplitst gewicht en de nieuwste generatie Stroke Lab-shaft. Deze collectie toont echt de beste Toulon Design gefreesde lijn ooit.

DIEPE DIAMANTGROEF PATROON
Diepe groeven over het hele gezicht zijn ontworpen om geluid en gevoel te beheersen door trillingen te kanaliseren. Het slagvlak heeft ook een middeldiepe dubbele fly-cut om de voorwaartse rol en het gevoel te verbeteren. Met deze precieze aandacht voor detail heeft Odyssey we onze meest consistente en best rollende Toulon Design putters ooit gemaakt.

MIDDERNACHT ZWARTE AFWERKING
ToulonDesign staat algemeen bekend om zijn premium uitstraling en constructie. De prachtige zwarte afwerking wordt wereldwijd op Tours gespeeld en toont het nauwgezette vakmanschap van deze fijngefreesde putters.

STROKE LAB GEWICHT
Innovatieve shaft van meerdere materialen bespaart 40 gram gewicht, dat wordt herverdeeld over het hoofd en het gripuiteinde van de putter. Stroke Lab herbalanceert de putter volledig voor een verbeterd tempo en consistentie in de slag, en deze belangrijke winnende technologie blijft domineren op de tour over de hele wereld.

Maat

34 inch, 35 inch

Kleur
Merk

Odyssey

De waardering van 360golf.nl/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 8.3/10 gebaseerd op 49 reviews.

Categorie

Categorie

Merk

Merk

Maat

Maat

Kleuren

Kleuren
  • Wit (9)
  • Zwart (7)
  • Navy (2)
  • Grijs (1)

Prijs

Prijs