Webshop menu

Supersoft Winter Golfballen Wit, Sleeve 3st.

 8,95

De Callaway Supersoft golfballen zijn nu in een winterse uitvoering met leuke sneeuwpoppetjes op de golfballen! Dit is een limited edition uitvoering waarvoor geldt OP=OP! Deze verpakking bevat één doosje met drie golfballen.

Lange afstand met controle over de green en een superzacht gevoel: Callaway Supersoft is een van de meest populaire golfballen, vooral vanwege de lange, rechte afstand en vooral het superzachte gevoel. Callaway heeft in de nieuwste Supersoft golfballen de dekkings-, kern- en constructietechnologieën verbeterd om deze belangrijke voordelen te verbeteren, met verbeterde prestaties van tee tot green.

Op voorraad

Snelle levering
Gratis verzending vanaf €75,-
Binnen 14 dagen retour
Gratis retour in onze winkel
SKU: 8677Categories: Golfballen

-Uitzonderlijke afstand, spin, gevoel en controle:
Nieuwe Hybrid Cover is voorzien van een innovatieve PARALOID™ Impact Modifier gemaakt door DOW Chemical. Dit stelt Callaway in staat om een zeer veelzijdige constructie uit meerdere materialen te creëren. Zo ontstaat er een ongelooflijke combinatie van hoge balsnelheden met hoge lancering en lage spin, een zacht gevoel, duurzaamheid en uitstekende greenside-controle

-Maximale balsnelheid, hoge lancering en lage spin:
De Soft Compression Core maximaliseert de energieoverdracht om de balsnelheid te verhogen, terwijl het ook een hoge lancering en lage spin in je langere clubs bevordert voor meer afstand.

-Maximale consistentie en geoptimaliseerd traject:
HEX Aerodynamics is geoptimaliseerd om de weerstand te verminderen en de lift te verbeteren voor meer carry en een hogere vlucht.

Gewicht0,00 kg
Kleur

Wit

Merk

De waardering van 360golf.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.2/10 gebaseerd op 169 reviews.

Categorie

Categorie

Merk

Merk

Kleuren

Kleuren
  • Wit (26)
  • Geel (11)
  • Rood (4)
  • Roze (4)
  • Groen (3)

Prijs

Prijs