Webshop menu

Super Select Newport 2.5 Plus

Met dezelfde MOI-verbeterende clubhoofdvorm als de Super Select Newport 2 Plus, voegt de Super Select Newport 2.5 Plus Scotty’s nieuwe gebeeldhouwde I-beam-achtige jetneck toe om extra toeflow in de puttslag te bevorderen. Met de bredere flens is dit een andere op de tour geïnspireerde vorm die het volgende profiel introduceert in hoogwaardig blade ontwerp.

De Super Select Newport 2.5 Plus is in de VS gefreesd uit 303 roestvrij staal met een solide slagvlak en heeft een 6061 aluminium zoolplaat van vliegtuigkwaliteit, helder geanodiseerd en gegraveerd met de graphics van de Scotty Cameron lijn. De zoolplaat zorgt ervoor dat gewicht in de omtrek van het putterhoofd kan worden geplaatst voor een hoger traagheidsmoment (MOI) en meer stabiliteit. Een gefreesde flens zichtlijn zorgt voor een strakke uitlijning, terwijl aanpasbare roestvrijstalen zoolgewichten voor balans zorgen. De Super Select Newport 2,5 Plus bevat de shaft van de lijn, headcover en getextureerde Pistolini Plus-grip.

Dit product is momenteel niet op voorraad.

Snelle levering
Gratis verzending vanaf €75,-
Binnen 14 dagen retour
Gratis retour in onze winkel
SKU: 7903Categories: Golfclubs, Putters

-MOI verbeterd ‘Plus’ ontwerp
Met gewicht strategisch verdeeld in de omtrek van het putterhoofd voor een hoger traagheidsmoment, werd de nieuwe Super Select Newport 2.5 Plus gemaakt met een innovatief nieuw formaat tussen de breedte van een Newport 2 en de bredere flens Squareback 2.

-Multi-materiële constructie
De Super Select Newport 2.5 Plus breidt Scotty Cameron’s beproefde constructiemethodiek uit door complementaire materialen op te nemen om de gewenste prestatiekenmerken te bereiken. Elk ‘Plus’-model maakt gebruik van een nauwkeurig gefreesde 6061 aluminium zoolplaat van vliegtuigkwaliteit die vakkundig is ontworpen in het 303 roestvrijstalen putterhoofd, wat zorgt voor een juiste gewichtsverdeling, balans en gevoel.

Beschikbare lengtes: 33, 34 en 35 inch
Loft: 3.5°
Lie: 70°
Toe Flow: mid-high
Offset: 3/4 shaft

Maat

36 inch, 33 inch, 34 inch, 35 inch

Kleur
Merk

De waardering van 360golf.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.1/10 gebaseerd op 161 reviews.

Categorie

Categorie

Merk

Merk

Maat

Maat

Prijs

Prijs