Webshop menu

Super Select Golo 6

De Scotty Cameron Super Select Golo 6 heeft een solide slagvlak met nieuw oppervlak-genivelleerd frezen voor een ongeëvenaard gevoel en feedback. Het hele clubhoofd van de putter heeft een mistige finish die op kunstzinnige wijze is geaccentueerd met doorzichtige kersenrode en asfaltverf. De kenmerkende kersenbommen in de achterzak hebben een verfijnde, machinaal bewerkte metalen afwerking, terwijl de traploze stalen shaft is uitgerust met een getextureerde Pistolero Plus-greep.

Dit product is momenteel niet op voorraad.

Snelle levering
Gratis verzending vanaf €75,-
Binnen 14 dagen retour
Gratis retour in onze winkel
SKU: 8062Categories: Golfclubs, Putters

Scotty’s eerbiedwaardige GOLO keert terug met zijn vertrouwde vorm en naam in een gloednieuw formaat als de Super Select Golo 6. Met zijn afgeronde compacte malletvorm, heeft de Super Select GOLO 6 een formaat wat tussen de vorige GOLO 5 en 7 modellen in zit en is ontworpen met een mid-bend shaft voor bijna uitgebalanceerde prestaties van het slagvlak. De Super Select Golo 6 is nauwkeurig gefreesd uit 303 roestvrij staal en heeft een geïntegreerde zoolplaat die is vervaardigd uit 6061 vliegtuigaluminium. Naadloos versmolten met de body, stelde deze configuratie Scotty in staat om meer solide roestvrij staal in het slagvlak en de omtrek te ontwerpen, waardoor het traagheidsmoment (MOI), de balans en het gevoel toenemen.

-Multi materiële constructie
De Super Select GOLO 6 breidt Scotty Cameron’s beproefde constructiemethodiek uit door complementaire materialen op te nemen om de gewenste prestatiekenmerken te bereiken. Met een nauwkeurig gefreesde 6061 aluminium zoolplaat van vliegtuigkwaliteit, vakkundig ontworpen in het 303 roestvrijstalen putterhoofd, heeft de Super Select GOLO 6 een hoger MOI, een optimale gewichtsverdeling, een superieure balans en een uitstekend gevoel.

-Dual milled slagvlaktechnologie
Door de legendarische zachtheid van diep gefreesde putters te combineren met de feedback en rol van mid-milled, brengt Scotty’s nieuwe dual-milled slagvlaktechnologietextuur het door de Tour geïnspireerde gevoel naar een nieuw niveau.

-Mid-bend shaft technologie
De Super Select GOLO 6 is uitgerust met een nieuwe Pistolero Plus-grip en de op maat gemaakte shaft-band van de lijn en is ontworpen met een traploze stalen shaft die is ontworpen om face-rotatie – of boog – in de putslag te minimaliseren door een enkele bocht direct naar beneden gericht op de doellijn.

-Loft: 3,5º
-Lie: 70º
-Toe flow: mid-low
-Verkrijgbaar in lengtes 33″, 34″ en 35″
-Grip: Pistelero Plus
-Gewicht: 33″: 2 x 20 gram, 34″: 2 x 15 gram en 35″ 2 x 10 gram

Maat

34 inch, 35 inch

Kleur
Merk

De waardering van 360golf.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.2/10 gebaseerd op 169 reviews.

Categorie

Categorie

Merk

Merk

Kleuren

Kleuren
  • Grijs (6)
  • Roze (2)
  • Zwart (2)
  • Blauw (1)
  • Geel (1)

Prijs

Prijs