Webshop menu

Stroke Lab Black One

De Stroke Lab Black One is een blade putter die het meest geschikt is voor strokes met een kleine rotatie en arc. Het is het meest traditionele puttertontwerp.

Dit product is momenteel niet op voorraad.

Snelle levering
Gratis verzending vanaf €75,-
Binnen 14 dagen retour
Gratis retour in onze winkel
SKU: 4605Categories: Golfclubs, Putters

Functies en details:

Odyssey heeft de putters volledig veranderd met de innovatieve Stroke Lab-shaft met meerdere materialen. Dit ontwerp helpt eigenlijk om het tempo en de consistentie in je slag te verbeteren, en de uitvoering is ronduit ongelooflijk. Het is ontworpen om je een betere putter te maken, golfers zijn er helemaal weg van, het wint grote kampioenschappen en grote evenementen over de hele wereld, en het heeft Odyssey geholpen om de # 1 Putter op ELKE Tour te worden.

Stroke Lab heeft een revolutie teweeggebracht in de categorie en we zijn nog steeds geobsedeerd door het verleggen van de grenzen van innovatie. Het is een mentaliteit die we altijd hebben als de # 1 Putter in Golf. We hebben deze lijn verbeterd met een elegante zwarte PVD-afwerking en -coating die deze modellen een rijk, schoon premium uiterlijk geven, en we hebben geavanceerde technologieën in het clubhoofd ontwikkeld om je beste prestaties te leveren. Als je met vertrouwen wilt putten, ben je hier aan het juiste adres.

En met de Microhinge Star Insert hebben we een steviger gevoel en een aangenaam geluid bij impact gecreëerd, terwijl we dezelfde rolfuncties bieden als onze Tour-bewezen White Hot Microhinge. Stroke Lab Black is ontworpen met één eenvoudig doel: om elke golfer te helpen meer putts te maken.

Stroke Lab-weging
Innovatieve multi-materiaal schacht bespaart 40 gram gewicht, dat wordt herverdeeld naar het hoofd en grip einde van de putter. Dit brengt de putter volledig opnieuw in evenwicht voor een verbeterd tempo en consistentie in de slag, en deze belangrijke technologie blijft domineren op Tours over de hele wereld.

Nieuwe Microhinge Star Insert
Geeft een steviger gevoel en verbeterd geluid bij impact met behoud van dezelfde rolvoordelen als onze populaire White Hot Microhinge Insert. Het is al de keuze van enkele van de beste spelers ter wereld.

Rijke zwarte finish
De combinatie van elegante zwarte PVD en coating geven deze putters een schoon, rijk uiterlijk en vullen de originele Stroke Lab-modellen aan met de zilveren en zwarte afwerking.

Maat

34 inch, 35 inch

Kleur
Merk

De waardering van 360golf.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.2/10 gebaseerd op 166 reviews.

Categorie

Categorie

Merk

Merk

Maat

Maat

Kleuren

Kleuren
  • Blauw (44)
  • Wit (34)
  • Navy (30)
  • Zwart (18)
  • Rood (9)

Prijs

Prijs