Webshop menu

Stealth Rescue

Naast verbeterde innovaties uit eerdere modeljaren, zitten de Taylormade Stealth-hybrides boordevol nieuwe functies. De Stealth Rescue-club is een hybride in een fairway-houtstijl, ontworpen om lang en vergevingsgezind te zijn. De verbeterde V-Steel Sole geeft minder weerstand aan het oppervlak en dus meer snelheid. Ook de Carbon Crown is vernieuwd en verbeterd waardoor de gewichtsverdeling geoptimaliseerd kan worden. Dit heeft op zijn beurt geresulteerd in een lager zwaartepunt, dus meer lift en nog gemakkelijker opstijgen.

De Stealth Rescue hybride is een fijne allrounder voor elk niveau golfer.

Dit product is momenteel niet op voorraad.

Snelle levering
Gratis verzending vanaf €75,-
Binnen 14 dagen retour
Gratis retour in onze winkel
SKU: 5868Categories: Golfclubs, Hybrides

Kenmerken en voordelen:

-Nieuw V-Staal ontwerp
Een geüpdatet V Steel ™ -ontwerp verdeelt het gewicht opnieuw om vergevingsgezindheid te vergroten met behoud van lage zwaartepunt-eigenschappen. Een ingedrukte hiel en teen minimaliseren het zooloppervlak, wat bijdraagt ​​aan de voordelen van V Steel voor grasmatten en veelzijdigheid.

-Het gezicht van afstand en nauwkeurigheid
Het ultrasterke C300 Steel slagvlak levert een krachtige balvlucht en in combinatie met Twist Face, verwacht de corrigerende slagvlakkromming die iedereen rechtere slagen geeft bij verkeerde treffers, een betere afstand en nauwkeurigheid.

-Forged C300 stalen twist face
Gesmeed, zeer sterk C300-staal zorgt voor een sterk en snel slagvlak dat is ontworpen voor explosieve balsnelheden, gecombineerd met Twist Face® om de inherente neiging van golfer bij mishits voor rechtere slagen te overwinnen.

-Verbeterde Thru-Slot Speed Pocket
Verbeterde, nieuwe asymmetrische Thru-Slot Speed ​​Pocket ™ biedt meer slagvlakflexibiliteit, behoud van balsnelheid en afstand, vooral bij contact laag op het slagvlak.

Maat

19.0 graden, Regular, 19.0 graden, Stiff, 22.0 graden, Dames, 22.0 graden, Lite, 22.0 graden, Regular, 25.0 graden, Dames, 25.0 graden, Lite, 25.0 graden, Regular, 28.0 graden, Dames, 28.0 graden, Lite, 28.0 graden, Regular

Kleur
Merk

De waardering van 360golf.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.2/10 gebaseerd op 169 reviews.

Categorie

Categorie

Merk

Merk

Kleuren

Kleuren
  • Wit (26)
  • Geel (11)
  • Rood (4)
  • Roze (4)
  • Groen (3)

Prijs

Prijs