Webshop menu

Stealth Plus Rescue

Naast verbeterde innovaties uit eerdere modeljaren, zitten de Taylormade Stealth-hybrides boordevol nieuwe functies. Betere golfers die niet kunnen kiezen tussen meer afstand en meer controle pakken deze Taylormade Stealth Plus hybride. Hij levert Tour performance, voor de betere shotmakers. Het dunne maar ijzersterke C300 Ultra-Strong Forged Clubface in deze hybride wordt gecombineerd met Twist Face, de corrigerende kromming van het slagvlak, ontworpen om iedereen rechtere slagen te geven op mis -hits.

Dit product is momenteel niet op voorraad.

Snelle levering
Gratis verzending vanaf €75,-
Binnen 14 dagen retour
Gratis retour in onze winkel
SKU: 5867Categories: Golfclubs, Hybrides

Kenmerken en voordelen:

-Nieuw V-Staal ontwerp
Een geüpdatet V Steel ™ -ontwerp verdeelt het gewicht opnieuw om vergevingsgezindheid te vergroten met behoud van lage zwaartepunt-eigenschappen. Een ingedrukte hiel en teen minimaliseren het zooloppervlak, wat bijdraagt ​​aan de voordelen van V Steel voor grasmatten en veelzijdigheid.

-Het gezicht van afstand en nauwkeurigheid
Het ultrasterke C300 Steel slagvlak levert een krachtige balvlucht en in combinatie met Twist Face, verwacht de corrigerende slagvlakkromming die iedereen rechtere slagen geeft bij verkeerde treffers, een betere afstand en nauwkeurigheid.

-Forged C300 stalen twist face
Gesmeed, zeer sterk C300-staal zorgt voor een sterk en snel slagvlak dat is ontworpen voor explosieve balsnelheden, gecombineerd met Twist Face® om de inherente neiging van golfer bij mishits voor rechtere slagen te overwinnen.

-Verbeterde Thru-Slot Speed Pocket
Verbeterde, nieuwe asymmetrische Thru-Slot Speed ​​Pocket ™ biedt meer slagvlakflexibiliteit, behoud van balsnelheid en afstand, vooral bij contact laag op het slagvlak.

-Verstelbare loft mouw
De geïntegreerde loft-verstelbaarheid is echt waardevol. Hiermee kun je de loft tot 1,5 graden omhoog of omlaag verstellen, om de balvlucht en gezichtshoek te optimaliseren.

Maat

17.0 graden, Regular, 17.0 graden, Stiff, 19.5 graden, Regular, 19.5 graden, Stiff, 22.0 graden, Regular, 22.0 graden, Stiff

Kleur
Merk

De waardering van 360golf.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.2/10 gebaseerd op 172 reviews.

Categorie

Categorie

Merk

Merk

Maat

Maat

Prijs

Prijs