Webshop menu

Stealth Plus Fairway

Taylormade heeft het voor elkaar gespeeld om de veel geroemde SIM2 Ti Fairway Wood van vorig seizoen zó te overtreffen dat de nieuwe Taylormade Stealth met Enhanced V-Steel design koploper is in het rijtje beste fairway woods ooit. Verlaging van het zwaartepunt, meer vergevingsgezindheid en controle en ongekend krachtig. Dat voel en hoor je duidelijk!

De Stealth Plus heeft een 80 gram wegen Zatech Titanium blok op het clubhoofd, waardoor hij meer power en afstand geeft zonder in te leveren op controle. Hij is het beste geschikt voor golfers met een lage handicap.

Dit product is momenteel niet op voorraad.

Snelle levering
Gratis verzending vanaf €75,-
Binnen 14 dagen retour
Gratis retour in onze winkel
SKU: 5864Categories: Fairwaywoods, Golfclubs

Kenmerken en voordelen:

-80g Zatech Titanium blok
De Stealth Plus heeft een 80 gram wegend titanium blok op het clubhoofd en is daarmee krachtiger dan de Stealth. Deze verzwaring geeft meer power en afstand zonder in te leveren aan controle. Meer vergevingsgezindheid en betere interactie met de ondergrond. Hogere balsnelheid en het bevorderen van rechtere slagen met behulp van een ultrasterk en dun slagvlak.

-Verfijnde vorming
Het clubhoofd van 175 cc is zorgvuldig gevormd om te voldoen aan de behoeften van ‘s werelds beste spelers en wekt vertrouwen op voor spelers van ieder niveau. Het clubhoofd is nu 12% groter in vergelijking met SIM2, maar behoudt een vergelijkbare adresgrootte voor verbeterde speelbaarheid en het maken van slagen.

-Geavanceerde laser uitlijning
Door middel van een uitlijnhulpmiddel is er een goed contrast tussen slagvlak en kroon ontworpen, om zo de oplijning in de juiste richting te benadrukken voor meer vertrouwen en nauwkeurigheid.

-Verbeterde Thru-Slot Speed Pocket
Het verbeterde Thru-Slot Speed Pocket ™ biedt meer slagvlakflexibiliteit, behoud van balsnelheid en afstand, vooral bij lage slagvlakken.

Maat

13.5 graden, Regular, 13.5 graden, Stiff, 15.0 graden, Regular, 15.0 graden, Stiff, 19.0 graden, Lite, 19.0 graden, Regular, 19.0 graden, Stiff

Kleur
Merk

De waardering van 360golf.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.2/10 gebaseerd op 172 reviews.

Categorie

Categorie

Merk

Merk

Maat

Maat

Prijs

Prijs