Webshop menu

Stealth Plus Driver

De afgelopen 20 jaar was titanium een rage. Elk materiaal heeft een limiet en Taylormade heeft de lat hoger gelegd door de ontwikkeling en introductie van de Stealth serie: het clubblad is volledig gemaakt van koolstof. Het grootste voordeel van de Stealth serie is de enorme gewichtsbesparing in het clubblad.
Om dit in perspectief te plaatsen; het gezicht van de Stealth is 44% lichter in vergelijking met een titanium gezicht van dezelfde grootte.

De Stealth Plus driver zorgt voor minder weerstand, een efficiëntere slagvakbuiging en meer balsnelheid en afstand bij elke slag! De Stealth Plus driver is voor golfers die maximale vuist- en vergevingsgezindheid willen, terwijl ze ook meer controle hebben over de vorm en balvlucht.

Dit product is momenteel niet op voorraad.

Snelle levering
Gratis verzending vanaf €75,-
Binnen 14 dagen retour
Gratis retour in onze winkel
SKU: 5860Categories: Drivers, Golfclubs

Kenmerken en voordelen:

-60X Carbon Twist Face
Twintig jaar ontwikkeling markeert het einde van het titaniumtijdperk. Het geheel nieuwe 60 lagen Carbon Twist Face is 44% lichter dan een gelijkwaardig titanium face, terwijl het ook 11% groter is dan SIM2- en SIM2 Max-drivers én bijna 20% groter dan de SIM-driver van 2020. Zestig lagen koolstofvezels zijn strategisch ontworpen om de energieoverdracht te optimaliseren om hoge balsnelheden over een grotere oppervlakte te leveren, wat resulteert in optimale afstand en vergevingsgezindheid.

-Nanotextuur kroon
De 60 lagen Carbon Twist Face is omhuld door een polyurethaan hoes, met een revolutionaire nieuwe nanotextuur technologie. De nanotextuur afdekking wordt gebruikt om de lancering en spin nauwkeurig af te stemmen om zo de totale afstand te optimaliseren, ongeacht de speelomstandigheden.

-Asymmetrische traagheidsgenerator
De traagheidsgenerator blijft de fundamentele bron van verfijnde aerodynamische eigenschappen. Het resultaat is een gestroomlijnde snelle clubhoofdvorm die helpt bij het genereren van swingsnelheid tijdens de downswing voor golfers op elk niveau. Het biedt extra voordeel van verbeterde vergevingsgezindheid vs. Stealth Plus+ met extra gewicht laag en naar achteren geplaatst.

-Verschuivingen van gewicht
Gewichtsbesparingen van de 60x Carbon Twist Face maakten het gebruik van een 10g glijdend gewicht mogelijk. Het is ontworpen om golfers te helpen de slagvorm te beheersen door de massa op de zool te verplaatsen om de gewenste balvlucht te creëren.

-Thru Slot Speed Pocket
Taylormade’s meest flexibele Speed Pocket™-ontwerp, ontworpen om balsnelheden te maximaliseren en extra vergevingsgezindheid te produceren bij lage slagvlakslagen.

Maat

10.5 graden, Regular, 10.5 graden, Stiff, 9.0 graden, Stiff

Kleur
Merk

Taylormade

De waardering van 360golf.nl/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 8.5/10 gebaseerd op 49 reviews.

Categorie

Categorie

Merk

Merk

Maat

Maat

Prijs

Prijs