Webshop menu

Stealth ijzerset Graphite Lite +1″, 2 up

Met de nieuwste Taylormade Stealth ijzers kun je verwachten dat je betere slagen gaat maken! Het nieuwe Cap Back™-ontwerp is ontworpen om de flexibiliteit van het slagvlak te verbeteren en hogere balsnelheden te leveren. Dankzij het ontwerp met meerdere materialen kan Stealth de prestaties van traditionele ijzers overschaduwen.

Maak nu een fitting afspraak om te testen!

Dit product is momenteel niet op voorraad.

Snelle levering
Gratis verzending vanaf €75,-
Binnen 14 dagen retour
Gratis retour in onze winkel
SKU: 6231Categories: Golfclubs, Ijzers

Kenmerken en voordelen:

-Cap Back Design met teenwrap constructie
Cap Back Design met teenomslagconstructie is een geavanceerde technische prestatie die de massa van de extreem hoge teen van het hoofd verplaatst en deze in de zool herpositioneert om een extreem laag zwaartepunt te creëren. Het vergroot de afstand, vergevingsgezindheid en gevoelsvoordelen, en levert een ijzer op dat gemakkelijk te lanceren is met een mooie balvlucht door de hele set.

-Snel vergevend gezicht met progressieve inverted cone technologie
Het 450 roestvrijstalen slagvlak heeft een intelligent gepositioneerde sweet spot die de meest voorkomende impactpunten overspant, wat zorgt voor explosieve balsnelheden en consistentie op de juiste plaatsen.

-Echo demping systeem
Het ECHO Damping System bevindt zich achter het gezicht en maakt gebruik van een zachte polymeermix en meerdere contactpunten over het gezicht om harde trillingen weg te kanaliseren en een gesmeed gevoel te creëren bij elke slag.

-Verbeterde Thru-Slot Speed ​​Pocket™:
De verbeterde Thru-Slot Speed ​​Pocket™ zorgt voor meer slagvlakflexibiliteit met behoud van balsnelheid en afstand bij lage slagvlakslagen.

-Intelligent Sweet Spot:
Met behulp van data-analyse heeft Taylormade de sweet spot lager op het slagvlak geplaatst om op natuurlijke wijze meer slagen vast te leggen en prestaties te leveren waar golfers dat het meest nodig hebben.

Maat

6-PS

Kleur
Merk

De waardering van 360golf.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.1/10 gebaseerd op 140 reviews.

Categorie

Categorie

Merk

Merk

Maat

Maat

Kleuren

Kleuren
  • Zwart (4)
  • Navy (2)
  • Rood (1)

Prijs

Prijs