Webshop menu

Stealth Fairway

Oorspronkelijke prijs was:  359,95.Huidige prijs is:  299,95.

Taylormade heeft het voor elkaar gespeeld om de veel geroemde SIM2 Ti Fairway Wood van vorig seizoen zó te overtreffen dat de nieuwe Taylormade Stealth met Enhanced V-Steel design koploper is in het rijtje beste fairway woods ooit. Verlaging van het zwaartepunt, meer vergevingsgezindheid en controle en ongekend krachtig. Dat voel en hoor je duidelijk!

Snelle levering
Gratis verzending vanaf €75,-
Binnen 14 dagen retour
Gratis retour in onze winkel
SKU: 5865Categories: Fairwaywoods, Golfclubs

Kenmerken en voordelen:

-Maximum vergevingsgezindheid door 3D Carbon Crown
De Stealth fairway is gemaakt van koolstof-DNA en creëert hoge traagheidsprestaties en nauwkeurige speelbaarheid met behulp van een geavanceerde constructie met meerdere materialen. Dankzij de geheel nieuwe 3D carbon crown konden ingenieurs het gewicht lager en dieper in het clubhoofd verplaatsen. Met een groter profiel in vergelijking met Stealth Plus (190 cc vs. 175 cc) en een verfijnde V Steel-zool, is deze fairway de ultieme combinatie van afstand en vergevingsgezindheid.

-Verbeterd V-Steel™ design
V Steel™ is een echte moderne klassieker. Het is geüpdatet om de vergevingsgezindheid te verbeteren met behoud van optimale afslageigenschappen en het leveren van verminderde wrijving bij impact voor verbeterde interactie met de grasmat en veelzijdigheid.

-Verfijnde vorming
Het clubhoofd van 175 cc is zorgvuldig gevormd om te voldoen aan de behoeften van ‘s werelds beste spelers en wekt vertrouwen op voor spelers van ieder niveau. Het clubhoofd is nu 12% groter in vergelijking met SIM2, maar behoudt een vergelijkbare adresgrootte voor verbeterde speelbaarheid en het maken van slagen.

-Geavanceerde laser uitlijning
Door middel van een uitlijnhulpmiddel is er een goed contrast tussen slagvlak en kroon ontworpen, om zo de oplijning in de juiste richting te benadrukken voor meer vertrouwen en nauwkeurigheid.

-Verbeterde Thru-Slot Speed Pocket
Het verbeterde Thru-Slot Speed Pocket ™ biedt meer slagvlakflexibiliteit, behoud van balsnelheid en afstand, vooral bij lage slagvlakken.

Maat

15.0 graden, Dames, 15.0 graden, Lite, 15.0 graden, Regular, 15.0 graden, Stiff, 16.5 graden, Lite, 16.5 graden, Regular, 18.0 graden, Dames, 18.0 graden, Lite, 18.0 graden, Regular, 21.0 graden, Dames, 21.0 graden, Lite, 24.0 graden, Dames, 24.0 graden, Lite

Kleur
Merk

De waardering van 360golf.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.2/10 gebaseerd op 172 reviews.

Categorie

Categorie

Merk

Merk

Maat

Maat

Prijs

Prijs