Webshop menu

Stealth 2 Rescue

Oorspronkelijke prijs was:  299,95.Huidige prijs is:  249,95.

Afstand en vergeving waar je op kunt vertrouwen: De Taylormade Stealth 2 Rescue is gebouwd op basis van carbon-DNA en combineert door de Tour gevalideerde ontwerpen met een nieuwe carbon crown-constructie om de prestaties van golfers van alle niveaus te verbeteren. Aangedreven door een opnieuw ontworpen V Steel-zool met nauwkeurige weging, is de Stealth 2 Rescue ontworpen voor een hoge lancering en vergevingsgezindheid. Alle Stealth 2 Rescues zijn ontworpen om spelers een maximaal MOI en vergevingsgezindheid te bieden, terwijl ze afstand bieden dankzij een hoge lancering en lage spin.

Bereikbare par-5’en. Strakke par-4’en. Lange par-3’en. Bring it on. Met geavanceerde Inverted Cone-technologie en precisie-CG voor een hoge lancering, is de geheel nieuwe Stealth 2 Rescue als een cheatcode.

Snelle levering
Gratis verzending vanaf €75,-
Binnen 14 dagen retour
Gratis retour in onze winkel
SKU: 7362Categories: Golfclubs, Hybrides

-Precisie plaatsing CG
Het zwaartepunt is lager in het clubhoofd gepositioneerd in vergelijking met de originele Stealth Rescue, wat zorgt voor een meer gecentreerde zwaartepuntprojectie voor een optimale afslag en spin. Een massakussen aan de achterkant van de club verhoogt het traagheidsmoment verder voor vergevingsgezindheid en speelbaarheid.

-Snelheid waar je het het meeste nodig hebt
Inverted Cone Technology geeft golfers al jaren snelheid en prestaties. In 2023 hebben ingenieurs het recept aangepast om het nog krachtiger te maken. Het geavanceerde slagvlakontwerp is het dunst in het ware midden en rond de randen, met een dikkere mantel rondom het middenvlak. Het is gemaakt om de snelheid over het slagvlak te maximaliseren en de duurzaamheid te verbeteren.

-V Steel Design
V Steel™ is een moderne klassieker. Deze iconische Taylormade-technologie blijft trouw aan haar erfgoed door de grasinteractie en veelzijdigheid te verbeteren.

-Launch: hoog
-Spin: mid-laag
-Flight bias: neutraal

Maat

19.0 graden, Lite, 19.0 graden, Regular, 19.0 graden, Stiff, 22.0 graden, Lite, 22.0 graden, Regular, 22.0 graden, Stiff, 25.0 graden, Lite, 25.0 graden, Regular, 28.0 graden, Lite, 28.0 graden, Regular, 31.0 graden, Lite, 31.0 graden, Regular

Kleur
Merk

De waardering van 360golf.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.2/10 gebaseerd op 169 reviews.

Categorie

Categorie

Merk

Merk

Kleuren

Kleuren
  • Grijs (6)
  • Roze (2)
  • Zwart (2)
  • Blauw (1)
  • Geel (1)

Prijs

Prijs