Webshop menu

Stealth 2 Plus Rescue

Oorspronkelijke prijs was:  329,95.Huidige prijs is:  249,95.

Afstand en vergeving waar je op kunt vertrouwen: De Taylormade Stealth 2 Rescue is gebouwd op basis van carbon-DNA en combineert door de Tour gevalideerde ontwerpen met een nieuwe carbon crown-constructie om de prestaties van golfers van alle niveaus te verbeteren. Aangedreven door een opnieuw ontworpen V Steel-zool met nauwkeurige weging, is de Stealth 2 Plus Rescue ontworpen voor een hoge lancering en vergevingsgezindheid. Alle Stealth 2 Rescues zijn ontworpen om spelers een maximaal MOI en vergevingsgezindheid te bieden, terwijl ze afstand bieden dankzij een hoge lancering en lage spin.

De Stealth 2 Plus Rescue is geschikt voor de betere spelers/ golfers die op zoek zijn naar het meest afstembare model om de balvlucht te verfijnen.

Snelle levering
Gratis verzending vanaf €75,-
Binnen 14 dagen retour
Gratis retour in onze winkel
SKU: 7359Categories: Golfclubs, Hybrides

De Taylormade Stealth 2 Plus Rescue-hybride heeft een beetje een transformatie ondergaan in vergelijking met de vorige Taylormade Stealth Plus-hybride. Het geheel stalen clubhoofd is vervangen door een ‘Infinity’ carbon crown die er is om gewicht te besparen bovenaan zodat het zwaartepunt verlaagd kan worden. Dit is niet alleen goed voor vergevingsgezindheid, maar ook voor de lancering, omdat het creëren van een hoge vlucht met een zachte landing hetgeen is waar het bij hybrides om draait. Met meer gewicht in de achterkant van de zool door het gewicht van de schroef, wordt ook het MOI van het clubhoofd verbeterd, wat belangrijk is bij een clubhoofd van dit formaat. De vorm is aangepast door een hogere, meer afgeronde teen. Hierdoor zit hij heel dicht bij de grond, waardoor het makkelijker wordt om de bal goed te raken.

De Stealth 2 Plus Rescue Hybrid heeft een smal body-model dat typisch is bedoeld voor spelers met een bovengemiddelde swingsnelheid en de spelers die met hybrides slaan zoals een ijzer, en de grasmat raken. Verwacht een tour-geïnspireerde compacte vorm, een neutrale slagvoorkeur en een verstelbare hosel.

-Op de tour geïnspireerde vorm
Deze verfijnde, op de Tour geïnspireerde vorm leent zich uitstekend voor het maken van betere slagen. Met een compact ontwerp dat de voorkeur geniet van betere spelers, combineert Stealth 2 Plus Rescue controle en werkbaarheid met de extra vergevingsgezindheid van een Rescue.

-Snelheid waar je het het meeste nodig hebt
Inverted Cone Technology geeft golfers al jaren snelheid en prestaties. In 2023 hebben ingenieurs het recept aangepast om het nog krachtiger te maken. Het geavanceerde slagvlakontwerp is het dunst in het ware midden en rond de randen, met een dikkere mantel rondom het middenvlak. Het is gemaakt om de snelheid over het slagvlak te maximaliseren en de duurzaamheid te verbeteren.

-V Steel Design
V Steel™ is een moderne klassieker. Deze iconische Taylormade-technologie blijft trouw aan haar erfgoed door de grasinteractie en veelzijdigheid te verbeteren.

-Launch:mid
-Spin:mid
-Flight bias: neutraal

Maat

17.0 graden, Regular, 17.0 graden, Stiff, 17.0 graden, Xstiff, 19.5 graden, Regular, 19.5 graden, Stiff, 19.5 graden, Xstiff, 22.0 graden, Regular, 22.0 graden, Stiff, 22.0 graden, Xstiff

Kleur
Merk

De waardering van 360golf.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.2/10 gebaseerd op 166 reviews.

Categorie

Categorie

Merk

Merk

Kleuren

Kleuren
  • Zwart (13)
  • Grijs (5)
  • Navy (4)
  • Blauw (2)
  • Wit (2)

Prijs

Prijs