Webshop menu

Stealth 2 Plus Fairway

Oorspronkelijke prijs was:  479,95.Huidige prijs is:  379,95.

De nieuwste lijn van Taylormades Stealth 2 fairwayhouten clubs blijft voorzien van baanbrekende verplaatsbare gewichtstechnologieën en veelzijdige ontwerpen. De Taylormade Stealth 2 Fairway is ontwikkeld met Enhanced V-Steel Design en daarnaast is er allerlei techniek gebruikt om vooral de club gemakkelijker speelbaar te maken. Meer vergevingsgezindheid, meer koersvastheid en heel veel slagkracht voor nagenoeg ieder niveau golfers.

De Stealth 2 Plus is, door een verschuifbaar 50 grams titanium blok in het clubhoofd, krachtiger en nóg beter stuurbaar dan de Stealth 2 en de Stealth 2 HD. Ook heeft de Plus een loft instelbaarheid en brengt hij veeleisende golfers met een lager handicap meer gevoel en speelbaarheid.

Snelle levering
Gratis verzending vanaf €75,-
Binnen 14 dagen retour
Gratis retour in onze winkel
SKU: 7351Categories: Fairwaywoods, Golfclubs

De Stealth 2 fairway bouwt voort op het succes van de originele Stealth fairway, die een van de meest bespeelde fairwaywoods was op de PGA Tour in 2022. Hij heeft een iets lagere 3D carbon crown die het zwaartepunt naar beneden duwt en massa wegtrekt van de hoge teen gebied, waardoor meer gewicht naar achteren kan worden geplaatst voor optimale vergevingsgezindheid en maximale speelbaarheid.

-Drie verschillende fairways in één
Een combinatie van het glijdende gewicht van 50 g en de 2° loft sleeve zorgt voor een breed scala aan vlucht- en prestatiekenmerken. Verplaats het gewicht naar achteren voor een hogere lancering en stabiliteit; laat het gewicht gecentreerd voor veelzijdige prestaties; of verplaats het gewicht naar voren voor een balvlucht met weinig spin en maximale afstand.

-Snelheid waar je het het meest nodig hebt
Inverted Cone Technology geeft golfers al jaren snelheid en prestaties. In 2023 hebben ingenieurs het recept aangepast om het nóg krachtiger te maken. Het geavanceerde slagvlakontwerp is het dunst in het ware midden en rond de randen, met een dikkere mantel rondom het middenvlak. Het is gemaakt om de snelheid over het slagvlak te maximaliseren en de duurzaamheid te verbeteren.

-Gemakkelijke uitlijning
Het geavanceerde laser uitlijningssysteem strekt zich uit over de bovenkant van het clubblad en levert een subtiel maar krachtig hulpmiddel voor uitlijning. De plaatsing van het laser geëtste patroon zorgt voor een strakke en minimalistische look op de kroon.

-Multi-materiaal constructie
Een technische mix van lichtgewicht titanium, carbon en staal optimaliseert de gewichtsverdeling in het 170cc clubhoofd. De geavanceerde constructie zorgt voor het baanbrekende ontwerp van de glijdende gewichtsbaan, waardoor een ongeëvenaarde verstelbaarheid wordt geboden.

-170 cc clubhoofd
-Vergevingsgezindheid: hoog
-Launch: mid
-Spin: laag

Maat

15 graden, Regular, 15 graden, Xstiff, 15 raden, Stiff, 18 graden, Regular, 18 graden, Stiff, 18 graden, Xstiff

Kleur
Merk

De waardering van 360golf.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.2/10 gebaseerd op 166 reviews.

Categorie

Categorie

Merk

Merk

Maat

Maat

Kleuren

Kleuren
  • Zwart (92)
  • Wit (27)
  • Grijs (21)
  • Blauw (11)
  • Navy (10)

Prijs

Prijs