Webshop menu

Stealth 2 Plus Driver

More Carbon, more Fargiveness: dat is dé slogan van Taylormade met de nieuwste Stealth 2 driver familie. Meer carbon, langere afstand en meer vergevingsgezindheid. Met Stealth verlegde Taylormade de grenzen van titanium en verwelkomde ze golfers over de hele wereld in het Carbonwood-tijdperk. In de Stealth 2 familie is meer carbon gebruikt dan bij de vorige generatie, waardoor er wederom gewicht is bespaard.

De Stealth 2 Plus Driver heeft in de zoolsleuf een schuifgewicht van 15 gram, waarmee de balvlucht kan worden beïnvloed (draw/fade). Dit model genereert de minste spin van de familie, waardoor deze variant bij uitstek het meest geschikt is voor spelers met een hoge swingsnelheid.

Dit product is momenteel niet op voorraad.

Snelle levering
Gratis verzending vanaf €75,-
Binnen 14 dagen retour
Gratis retour in onze winkel
SKU: 7317Categories: Drivers, Golfclubs

Stealth 2 Carbonwood-drivers combineren de snelheid van Stealth met technologische vooruitgang die een nieuw niveau van vergevingsgezindheid creëert. In de Stealth 2 familie is meer carbon gebruikt dan bij de vorige generatie, waardoor er wederom gewicht is bespaard. Deze gewonnen grammen werden op strategische plekken in het clubhoofd geplaatst om de stabiliteit te bevorderen en het zwaartepunt te optimaliseren. Zo zijn de spin en vertrekhoek voor elk model gefinetuned. Het clubblad is opgebouwd uit zestig laagjes extreem dun koolstofvezel, die zorgen voor een maximale energieoverdracht op de bal, en daarmee voor meer lengte. Het clubblad is aan de zijkanten zelfs nog wat dunner gemaakt, wat de vergevingsgezindheid vergroot en de balsnelheid ook bij minder goed balcontact op peil houdt.

Introductie van de geheel nieuwe Stealth 2 Plus, die de elementen snelheid en vergevingsgezindheid combineert om FARGIVENESS te ontgrendelen. Door de gewichtsbesparing kon er in de Stealth 2 Plus een zoolsleuf met een schuifgewicht van 15 gram worden geplaatst, waarmee de balvlucht kan worden beïnvloed (draw/fade). Dit model genereert de minste spin van de familie, wat hem bij uitstek geschikt maakt voor spelers met een hoge swingsnelheid.

-460cc clubhoofd
-Spin: laag
-Launch: mid
-Vergevingsgezindheid: hoog

Maat

10.5 graden, Regular, 10.5 graden, Stiff, 10.5 graden, Xstiff, 8.0 graden, Regular, 8.0 graden, Stiff, 8.0 graden, Xstiff, 9.0 graden, Regular, 9.0 graden, Stiff, 9.0 graden, Xstiff

Kleur
Merk

De waardering van 360golf.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.2/10 gebaseerd op 170 reviews.

Categorie

Categorie

Merk

Merk

Maat

Maat

Prijs

Prijs