Webshop menu

Stealth 2 HD Women’s Rescue

Afstand en vergeving waar je op kunt vertrouwen: De Taylormade Stealth 2 Rescue is gebouwd op basis van carbon-DNA en combineert door de Tour gevalideerde ontwerpen met een nieuwe carbon crown-constructie om de prestaties van golfers van alle niveaus te verbeteren. Aangedreven door een opnieuw ontworpen V Steel-zool met nauwkeurige weging, is de Stealth 2 Plus Rescue ontworpen voor een hoge lancering en vergevingsgezindheid. Alle Stealth 2 Rescues zijn ontworpen om spelers een maximaal MOI en vergevingsgezindheid te bieden, terwijl ze afstand bieden dankzij een hoge lancering en lage spin.

De dames versie van de Stealth 2 HD is uitgerust met een lichter clubhoofd met een afwijkende grijze finish. Ook de shaft (45 gram) en grip (38 gram) wegen minder. Je kunt er dus meer swingsnelheid mee genereren, terwijl de stabiliteit en hoge draw balvlucht intact blijven.

Dit product is momenteel niet op voorraad.

Snelle levering
Gratis verzending vanaf €75,-
Binnen 14 dagen retour
Gratis retour in onze winkel
SKU: 7370Categories: Golfclubs, Hybrides

De Stealth 2 HD-hybride voor dames heeft een ondieper profiel en een vooringenomen gewichtsopstelling. Het is speciaal ontworpen om golfers met een matige snelheid in staat te stellen om langere afstanden consistent beter te laten vliegen met meer remkracht en vergevingsgezindheid.

Als je een gemiddelde snelheidsspeler bent die lange en middelhoge ijzers wil vervangen door hybrides, of iemand die moeite heeft om slagen hoog genoeg te laten vliegen of om langere approaches snel te laten stoppen, dan is de Stealth 2 HD Rescue voor dames iets voor jou.

-Afstand wordt gemakkelijk gemaakt
Met een groter algemeen profiel en een diep zwaartepunt is de Stealth 2 HD Rescue voor dames ontworpen om hoge lanceerslagen te leveren die lange ijzers als afstanden afleggen. Hogere lofts stimuleren een gemakkelijke lancering en meer succes voor een breed scala aan golfers, terwijl het draw-bias-ontwerp helpt om slagen op doel te houden.

-Snelheid waar je het het meeste nodig hebt
Inverted Cone Technology geeft golfers al jaren snelheid en prestaties. In 2023 hebben ingenieurs het recept aangepast om het nog krachtiger te maken. Het geavanceerde slagvlakontwerp is het dunst in het ware midden en rond de randen, met een dikkere mantel rondom het middenvlak. Het is gemaakt om de snelheid over het slagvlak te maximaliseren en de duurzaamheid te verbeteren.

-V Steel Design
V Steel™ is een moderne klassieker. Deze iconische Taylormade-technologie blijft trouw aan haar erfgoed door de grasinteractie en veelzijdigheid te verbeteren.

-Launch: hoog
-Spin: mid
-Flight bias: draw

Maat

23.0 graden, Dames, 27.0 graden, Dames, 31.0 graden, Dames

Kleur
Merk

De waardering van 360golf.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.2/10 gebaseerd op 167 reviews.

Categorie

Categorie

Merk

Merk

Maat

Maat

Prijs

Prijs