Webshop menu

Stealth 2 HD Women’s Fairway

Oorspronkelijke prijs was:  379,95.Huidige prijs is:  299,95.

De nieuwste lijn van Taylormades Stealth 2 fairwayhouten clubs blijft voorzien van baanbrekende verplaatsbare gewichtstechnologieën en veelzijdige ontwerpen. De Taylormade Stealth 2 Fairway is ontwikkeld met Enhanced V-Steel Design en daarnaast is er allerlei techniek gebruikt om vooral de club gemakkelijker speelbaar te maken. Meer vergevingsgezindheid, meer koersvastheid en heel veel slagkracht voor nagenoeg ieder niveau golfers.

De dames versie van de Stealth 2 HD is uitgerust met een lichter clubhoofd met een afwijkende grijze finish. Ook de shaft (45 gram) en grip (38 gram) wegen minder. Je kunt er dus meer swingsnelheid mee genereren, terwijl de stabiliteit en hoge draw balvlucht intact blijven.

Snelle levering
Gratis verzending vanaf €75,-
Binnen 14 dagen retour
Gratis retour in onze winkel
SKU: 7358Categories: Fairwaywoods, Golfclubs

De Stealth 2 fairway bouwt voort op het succes van de originele Stealth fairway, die een van de meest bespeelde fairwaywoods was op de PGA Tour in 2022. Hij heeft een iets lagere 3D carbon crown die het zwaartepunt naar beneden duwt en massa wegtrekt van de hoge teen gebied, waardoor meer gewicht naar achteren kan worden geplaatst voor optimale vergevingsgezindheid en maximale speelbaarheid.

-Extreme vergeving en speelbaarheid
De Stealth 2 HD voor dames wijkt radicaal af van traditionele Taylormade fairwayhouten en heeft een constructie met een ultrahoog traagheidsmoment. Het combineert een lage zwaartepuntprojectie met een oversized clubhoofd van 200cc om het vertrouwen en de speelbaarheid voor golfers van alle niveaus te vergroten.

-Snelheid waar je het het meest nodig hebt
Inverted Cone Technology geeft golfers al jaren snelheid en prestaties. In 2023 hebben ingenieurs het recept aangepast om het nóg krachtiger te maken. Het geavanceerde slagvlakontwerp is het dunst in het ware midden en rond de randen, met een dikkere mantel rondom het middenvlak. Het is gemaakt om de snelheid over het slagvlak te maximaliseren en de duurzaamheid te verbeteren.

-Gemakkelijke lancering met draw-bias
Een grotere, onopvallende zool helpt de club de grond te volgen bij het adresseren en maakt het gemakkelijker om een ​​hoge lancering te bereiken. Interne weging stimuleert een balvlucht met trekkracht.

-V-Steel Design
V Steel™ is een moderne klassieker. Deze iconische Taylormade-technologie blijft trouw aan haar erfgoed door de grasinteractie en veelzijdigheid te verbeteren.

-200cc clubhoofd
-Vergevingsgezindheid: hoogste
-Launch: hoog
-Spin: mid

Maat

16.0 graden, Dames, 19.0 graden, Dames, 22.0 graden, Dames

Kleur
Merk

De waardering van 360golf.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.2/10 gebaseerd op 170 reviews.

Categorie

Categorie

Merk

Merk

Maat

Maat

Prijs

Prijs