Webshop menu

Stealth 2 HD Women’s Driver

More Carbon, more Fargiveness: dat is dé slogan van Taylormade met de nieuwste Stealth 2 driver familie. Meer carbon, langere afstand en meer vergevingsgezindheid. Met Stealth verlegde Taylormade de grenzen van titanium en verwelkomde ze golfers over de hele wereld in het Carbonwood-tijdperk. In de Stealth 2 familie is meer carbon gebruikt dan bij de vorige generatie, waardoor er wederom gewicht is bespaard.

De dames versie van de Stealth 2 HD is uitgerust met een lichter clubhoofd met een afwijkende grijze finish. Ook de shaft (45 gram) en grip (38 gram) wegen minder. Je kunt er dus meer swingsnelheid mee genereren, terwijl de stabiliteit en hoge draw balvlucht intact blijven.

Dit product is momenteel niet op voorraad.

Snelle levering
Gratis verzending vanaf €75,-
Binnen 14 dagen retour
Gratis retour in onze winkel
SKU: 7320Categories: Drivers, Golfclubs

Stealth 2 Carbonwood-drivers combineren de snelheid van Stealth met technologische vooruitgang die een nieuw niveau van vergevingsgezindheid creëert. In de Stealth 2 familie is meer carbon gebruikt dan bij de vorige generatie, waardoor er wederom gewicht is bespaard. Deze gewonnen grammen werden op strategische plekken in het clubhoofd geplaatst om de stabiliteit te bevorderen en het zwaartepunt te optimaliseren. Zo zijn de spin en vertrekhoek voor elk model gefinetuned. Het clubblad is opgebouwd uit zestig laagjes extreem dun koolstofvezel, die zorgen voor een maximale energieoverdracht op de bal, en daarmee voor meer lengte. Het clubblad is aan de zijkanten zelfs nog wat dunner gemaakt, wat de vergevingsgezindheid vergroot en de balsnelheid ook bij minder goed balcontact op peil houdt.

-Draw Bias en vergeving: ingenieurs maakten gebruik van gewichtsbesparingen door de full-body carbonconstructie en plaatsten de Inertia Generator dichter bij de hiel, waardoor de draw-bias en een extreem traagheidsmoment behouden konden worden. Stealth 2 HD voor dames is de meest stabiele en vergevingsgezinde driver in de familie.
-460cc clubhoofd
-Spin: mid
-Launch: hoog
-Vergevingsgezindheid: hoogst

Maat

10.5 graden, Dames, 12.0 graden, Dames

Kleur
Merk

De waardering van 360golf.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.2/10 gebaseerd op 170 reviews.

Categorie

Categorie

Merk

Merk

Maat

Maat

Prijs

Prijs