Webshop menu

Stealth 2 Fairway

Oorspronkelijke prijs was:  379,95.Huidige prijs is:  299,95.

De nieuwste lijn van Taylormades Stealth 2 fairwayhouten clubs blijft voorzien van baanbrekende verplaatsbare gewichtstechnologieën en veelzijdige ontwerpen. De Taylormade Stealth 2 Fairway is ontwikkeld met Enhanced V-Steel Design en daarnaast is er allerlei techniek gebruikt om vooral de club gemakkelijker speelbaar te maken. Meer vergevingsgezindheid, meer koersvastheid en heel veel slagkracht voor nagenoeg ieder niveau golfers.

Stealth 2 Fairway heeft een iets lager profiel 3D carbon crown. Dit verplaatst het zwaartepunt naar beneden en weg van de teen met meer gewicht aan de achterkant van de club voor een hogere afslag en MOI.

Snelle levering
Gratis verzending vanaf €75,-
Binnen 14 dagen retour
Gratis retour in onze winkel
SKU: 7353Categories: Fairwaywoods, Golfclubs

De Stealth 2 fairway bouwt voort op het succes van de originele Stealth fairway, die een van de meest bespeelde fairwaywoods was op de PGA Tour in 2022. Hij heeft een iets lagere 3D carbon crown die het zwaartepunt naar beneden duwt en massa wegtrekt van de hoge teen gebied, waardoor meer gewicht naar achteren kan worden geplaatst voor optimale vergevingsgezindheid en maximale speelbaarheid.

-Meer carbon, langere afstand en meer vergevingsgezindheid.

-Lage CG voor hoge lancering
Soms brengt de lage weg je hoger. Met de geheel nieuwe Stealth 2 Fairway heeft Taylormade het zwaartepunt nog lager gebracht dan het originele Stealth™-ontwerp. De hervormde 3D-koolstofkroon trekt massa weg van de hoge teen, waardoor plaats wordt gemaakt voor een zwaar intern gewicht dat aan de achterkant van de club kan worden geplaatst.

-Snelheid waar je het het meest nodig hebt
Inverted Cone Technology geeft golfers al jaren snelheid en prestaties. In 2023 hebben ingenieurs het recept aangepast om het nóg krachtiger te maken. Het geavanceerde slagvlakontwerp is het dunst in het ware midden en rond de randen, met een dikkere mantel rondom het middenvlak. Het is gemaakt om de snelheid over het slagvlak te maximaliseren en de duurzaamheid te verbeteren.

-V Steel zoolontwerp
V Steel™ is een moderne klassieker. Deze iconische Taylormade-technologie blijft trouw aan haar erfgoed door de grasinteractie en veelzijdigheid te verbeteren. Een meer afgeronde leading edge zorgt voor een ander niveau van speelbaarheid en prestatie vanaf verschillende liggingen.

-Gemakkelijke uitlijning
Het geavanceerde laser uitlijningssysteem strekt zich uit over de bovenkant van het clubblad en levert een subtiel maar krachtig hulpmiddel voor uitlijning. De plaatsing van het laser geëtste patroon zorgt voor een strakke en minimalistische look op de kroon.

-185 cc clubhoofd
-Vergevingsgezindheid: hoger
-Launch: mid-hoog
-Spin: mid-laag

Maat

15.0 graden, Lite, 15.0 graden, Regular, 15.0 graden, Stiff, 16.5 graden, Lite, 16.5 graden, Regular, 16.5 graden, Stiff, 18.0 graden, Lite, 18.0 graden, Regular, 18.0 graden, Stiff, 21.0 graden, Lite, 21.0 graden, Regular, 24.0 graden, Lite, 24.0 graden, Regular

Kleur
Merk

De waardering van 360golf.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.2/10 gebaseerd op 167 reviews.

Categorie

Categorie

Merk

Merk

Maat

Maat

Prijs

Prijs