Webshop menu

Stealth 2 Driver

Oorspronkelijke prijs was:  649,95.Huidige prijs is:  499,95.

More Carbon, more Fargiveness: dat is dé slogan van Taylormade met de nieuwste Stealth 2 driver familie. Meer carbon, langere afstand en meer vergevingsgezindheid. Met Stealth verlegde Taylormade de grenzen van titanium en verwelkomde ze golfers over de hele wereld in het Carbonwood-tijdperk. In de Stealth 2 familie is meer carbon gebruikt dan bij de vorige generatie, waardoor er wederom gewicht is bespaard.

De Stealth 2 heeft een 25-grams gewicht van wolfraam achterin de zool, om een uitgekiende combinatie van vertrekhoek, spin en stabiliteit te bieden. Het swinggewicht kan worden afgestemd op de speler, om de prestaties voor elke golfer te optimaliseren.

Snelle levering
Gratis verzending vanaf €75,-
Binnen 14 dagen retour
Gratis retour in onze winkel
SKU: 7318Categories: Drivers, Golfclubs

Stealth 2 Carbonwood-drivers combineren de snelheid van Stealth met technologische vooruitgang die een nieuw niveau van vergevingsgezindheid creëert. In de Stealth 2 familie is meer carbon gebruikt dan bij de vorige generatie, waardoor er wederom gewicht is bespaard. Deze gewonnen grammen werden op strategische plekken in het clubhoofd geplaatst om de stabiliteit te bevorderen en het zwaartepunt te optimaliseren. Zo zijn de spin en vertrekhoek voor elk model gefinetuned. Het clubblad is opgebouwd uit zestig laagjes extreem dun koolstofvezel, die zorgen voor een maximale energieoverdracht op de bal, en daarmee voor meer lengte. Het clubblad is aan de zijkanten zelfs nog wat dunner gemaakt, wat de vergevingsgezindheid vergroot en de balsnelheid ook bij minder goed balcontact op peil houdt.

De gereconstrueerde Stealth 2-driver levert een hoger MOI dan Stealth met een zwaar wolfraamgewicht van 25g op de Inertia Generator voor extra vergevingsgezindheid. Het TPS-frontgewicht is strategisch op de zool geplaatst om optimale afslag- en spineigenschappen te stimuleren, voor volledige prestaties en maximale vergevingsgezindheid

-460cc clubhoofd
-Spin: mid-laag
-Launch: mid-hoog
-Vergevingsgezindheid: hoogst

Maat

10.5 graden, Lite, 10.5 graden, Regular, 10.5 graden, Stiff, 10.5 graden, Stiff, Linkshandig, 12.0 graden, Dames, 12.0 graden, Lite, 12.0 graden, Regular, 9.0 graden, Regular, 9.0 graden, Stiff

Kleur
Merk

De waardering van 360golf.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.2/10 gebaseerd op 166 reviews.

Categorie

Categorie

Merk

Merk

Maat

Maat

Prijs

Prijs