Webshop menu

Spider X Hydro Blast Putter

De Taylormade Spider X putter is nu verkrijgbaar in een nieuwe Hydro Blast-afwerking, waardoor je Tour-bewezen prestaties en een tijdloos ontwerp met een geheel nieuwe look krijgt.

Dit product is momenteel niet op voorraad.

Snelle levering
Gratis verzending vanaf €75,-
Binnen 14 dagen retour
Gratis retour in onze winkel
SKU: 4765Categories: Golfclubs, Putters

Wil je deze club vrijblijvend testen en gratis advies krijgen of een clubfit afspraak maken? Neem dan contact met ons op!

Tijdloos Spider-ontwerp:
Spider X is nu verkrijgbaar in een nieuwe Hydro Blast-afwerking, waardoor je Tour-bewezen prestaties en een tijdloos ontwerp met een geheel nieuwe look krijgt.

Eenvoudig doel en optimale stabiliteit:
True Path Alignment is optisch ontworpen om het voor golfers gemakkelijker te maken om te richten. De technologie debuteerde met het revolutionaire Spider X-ontwerp, dat optimale stabiliteit verkrijgt door nauwkeurige weging en constructie uit meerdere materialen.

Premium afwerking:
Het Hydro Blast-proces levert een rijke en eersteklas afwerking op voor Spider X. De toepassing van een hogedrukstroom water creëert een glad oppervlak dat zowel duurzaam als esthetisch aantrekkelijk is.

Tour-bewezen technologie:
Gespeeld door ‘s werelds beste, heeft Spider X 11 Tour-overwinningen behaald in de afgelopen twee seizoenen. De Pure Roll-insert produceert een beter geluid en gevoel, terwijl groeven van 45 ° de topspin verhogen en de bal helpen starten en op de beoogde lijn blijven.

Vergeving en consistentie:
Spider X combineert een zwaar (320g) stalen frame met een lichtgewicht (15g) carbon composietzool voor extreme gewichtsverdeling in een meer gestroomlijnde vorm.

Multi-materiaal constructie:
Ontworpen met behulp van een aantal hoogwaardige materialen voor uitzonderlijke prestaties en optimale stabiliteit. Een zwaar stalen frame met stalen ruggewichten versmelt met een lichtgewicht carbon composiet zool om het traagheidsmoment te maximaliseren.

White True Path ™:
De wetenschap van wit. Wit is de meest reflecterende kleur, die het menselijk oog helpt om het pad van zowel de slag als de bal duidelijk te zien. De “Y” -ontwerpvorm helpt golfers verder om de bal op het adres te centreren en het pad naar de hole duidelijk te visualiseren.

Geavanceerde vormgeving

De vorm van het Spider X-clubhoofd is gestroomlijnder dan de Spider Tour van de vorige generatie, waardoor het adres een strak uiterlijk krijgt dat vertrouwen wekt.

Wit TPU Pure Roll ™ -inzetstuk

Dit specifieke inzetstuk is ontworpen voor een zachter gevoel, terwijl de Pure Roll ™ -groeven in een hoek van 45 ° staan ​​om een ​​optimale voorwaartse rol en een beter geluid, gevoel en algemene roleigenschappen te bevorderen. * Bovendien zorgt het witte Pure Roll ™ -inzetstuk voor betere symmetrie met de witte True Path ™ -uitlijning.

Maat

34 inch, 35 inch

Kleur
Merk

De waardering van 360golf.nl/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 8.7/10 gebaseerd op 65 reviews.

Categorie

Categorie

Merk

Merk

Maat

Maat

Kleuren

Kleuren
  • Zwart (474)
  • Wit (412)
  • Navy (329)
  • Blauw (301)
  • Grijs (129)

Prijs

Prijs