Webshop menu

Spider Tour X Putter

 399,95

Al bijna twintig jaar lang claimen de Taylormade Spider-putters grote kampioenschappen, behalen ze de grootste teamcompetities en behalen ze overwinningen op professionele tours over de hele wereld. Nu heeft Taylormade de essentie van deze iconische putter nieuw leven ingeblazen met de geheel nieuwe Spider Tour Series.

De Taylormade Spider Tour X putter heeft de gewilde Spider X-vorm, beroemd gemaakt door Rory McIlroy, combineert de prestaties van een blade met de voordelen van een mallet ontwerp: veel gevoel, balans en controle.

Snelle levering
Gratis verzending vanaf €75,-
Binnen 14 dagen retour
Gratis retour in onze winkel
SKU: 8778Categories: Golfclubs, Putters

-Spider Tour X: Het Rory effect
De gewilde Spider X-vorm combineert de prestaties van een blade met de voordelen van een mallet ontwerp. Omdat de TSS-gewichten verder naar voren zijn geplaatst, levert het een grotere slagvlakrotatie en een teenhang van 30° op, terwijl het MOI van 5.000 behouden blijft voor verbeterde stabiliteit vergeleken met blade putters.

-True Path uitlijning
Navigeer helder over de greens met het optisch ontworpen True Path™ Alignment-systeem. Deze oude technologie van Taylormade helpt je de lijn tot aan de hole beter te visualiseren, terwijl het ook gemakkelijker wordt om de putter op je doel te richten.

-Wit TPU Pure Roll™-insert
Ervaar een zachter gevoel met Tailormades witte TPU Pure Roll™-inzetstuk. Het is gemaakt van een mix van surlyn en aluminium en heeft groeven die onder een hoek van 45° staan ​​voor een optimale voorwaartse rol en betere algemene roleigenschappen. Het witte inzetstuk zorgt bovendien voor symmetrie met de witte True Path Alignment.

-Precisie gewicht en ontwerp
Een ondersnijding met dunne wand en een stalen draadframe zorgen voor een nauwkeurige plaatsing van het zwaartepunt, waardoor een bovenbouw ontstaat met verbeterde stabiliteit en vergevingsgezindheid. Bovendien beschikt elk model uit de Spider Tour-serie over een andere zwaartepuntlocatie, passend bij een grote verscheidenheid aan putstijlen en voorkeuren.

-Premium geluid en gevoel
De HYBRAR ECHO®-demper is achter het slagvlak van de putter geplaatst om ongewenste trillingen te helpen verwijderen en eersteklas geluid en gevoel te leveren bij elke putt. Ervaar het spel met de best mogelijke sensatie.

-Hosel: Small Slant #3V
-Toe Hang: 30°
-Loft: 3°
-Lie: 70°
-Shaft: KBS CT PVD Stepless
-Grip: SuperStroke Pistol GTR 1.0

Maat

33 inch, 34 inch, 35 inch

Kleur
Merk

De waardering van 360golf.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.1/10 gebaseerd op 146 reviews.

Categorie

Categorie

Merk

Merk

Maat

Maat

Prijs

Prijs