Webshop menu

Spider Tour Double Bend Putter

 399,95

Al bijna twintig jaar lang claimen de Taylormade Spider-putters grote kampioenschappen, behalen ze de grootste teamcompetities en behalen ze overwinningen op professionele tours over de hele wereld. Nu heeft Taylormade de essentie van deze iconische putter nieuw leven ingeblazen met de geheel nieuwe Spider Tour Series.

Als een van de meest erkende en onderscheidende puttervormen is de Taylormade Spider Tour een icoon in de wereld van het putten. Het is de belichaming van prestaties met een hoog MOI en levert stabiliteit, consistentie en vergevingsgezindheid. Deze putter is face balanced.

Snelle levering
Gratis verzending vanaf €75,-
Binnen 14 dagen retour
Gratis retour in onze winkel
SKU: 8780Categories: Golfclubs, Putters

-Spider Tour
Als een van de meest erkende en onderscheidende puttervormen is de Spider Tour een icoon in de wereld van het putten. Het is de belichaming van prestaties met een hoog MOI en levert stabiliteit, consistentie en vergevingsgezindheid.

-True Path uitlijning
Navigeer helder over de greens met het optisch ontworpen True Path™ Alignment-systeem. Deze oude technologie van Taylormade helpt je de lijn tot aan de hole beter te visualiseren, terwijl het ook gemakkelijker wordt om de putter op je doel te richten.

-Wit TPU Pure Roll™-insert
Ervaar een zachter gevoel met Tailormades witte TPU Pure Roll™-inzetstuk. Het is gemaakt van een mix van surlyn en aluminium en heeft groeven die onder een hoek van 45° staan ​​voor een optimale voorwaartse rol en betere algemene roleigenschappen. Het witte inzetstuk zorgt bovendien voor symmetrie met de witte True Path Alignment.

-Precisie gewicht en ontwerp
Een ondersnijding met dunne wand en een stalen draadframe zorgen voor een nauwkeurige plaatsing van het zwaartepunt, waardoor een bovenbouw ontstaat met verbeterde stabiliteit en vergevingsgezindheid. Bovendien beschikt elk model uit de Spider Tour-serie over een andere zwaartepuntlocatie, passend bij een grote verscheidenheid aan putstijlen en voorkeuren.

-Premium geluid en gevoel
De HYBRAR ECHO®-demper is achter het slagvlak van de putter geplaatst om ongewenste trillingen te helpen verwijderen en eersteklas geluid en gevoel te leveren bij elke putt. Ervaar het spel met de best mogelijke sensatie.

-Hosel: Double Bend
-Toe Hang: Face-Balanced
-Loft: 3°
-Lie: 70°
-Shaft: KBS CT PVD Stepless
-Grip: SuperStroke Pistol GTR 1.0

Maat

33 inch, 34 inch, 35 inch

Kleur
Merk

De waardering van 360golf.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.1/10 gebaseerd op 148 reviews.

Categorie

Categorie

Merk

Merk

Maat

Maat

Kleuren

Kleuren
  • Wit (43)
  • Zwart (7)
  • Blauw (5)
  • Navy (5)
  • Geel (3)

Prijs

Prijs