Webshop menu

Spider GTX Putter, Red

Het krachtigste onderdeel van het spel is altijd het putten. Het heeft de kracht om rondes te redden, mensen op de been te krijgen en kampioenschappen te winnen. Daarom heeft Taylormade de grenzen van technologie en vakmanschap verlegd met de geheel nieuwe Spider GTX – één van de meest geavanceerde en stabiele putters die Taylormade ooit heeft gemaakt.

De Spider GTX heeft een gestroomlijnd, modern ontwerp dat een eerbetoon is aan de klassieke Spider-vorm met een hoog MOI. De vloeiende lijnen en scherpe hoeken komen samen om een ​​visueel opvallend frame te creëren dat de golfbal bij het adresseren perfect wiegt. Naast zijn esthetische aantrekkingskracht biedt de Spider GTX uitzonderlijke stabiliteit en vergevingsgezindheid dankzij zijn constructie met een hoog traagheidsmoment.

Dit product is momenteel niet op voorraad.

Snelle levering
Gratis verzending vanaf €75,-
Binnen 14 dagen retour
Gratis retour in onze winkel
SKU: 7711Categories: Golfclubs, Putters

Kenmerken en eigenschappen:

-Spider GTX is vakkundig gemaakt van lichtgewicht 6061 aluminium en heeft een uitgeholde kern, die het gewicht herverdeelt naar de buitenrand voor verbeterde stabiliteit. De zware, zwarte roestvrijstalen backbar, die een aanzienlijk deel van de totale massa van de putter uitmaakt, draagt ​​bij aan de stabiliteit door een diep zwaartepunt te creëren. Dit ontwerp helpt de putter weerstand te bieden tegen draaien bij impact, voor meer consistente resultaten.

-Geavanceerde uitlijning
De True Path™-functie, een geliefd hoofdbestanddeel van de Spider-familie, is verfijnd en verbeterd met Spider GTX. Dit optisch ontworpen ontwerp zorgt voor een gemakkelijke en nauwkeurige uitlijning met je doelwit, terwijl het ook de bal perfect omkadert en je helpt het pad naar de hole te visualiseren.

-Consistente rol
De Spider GTX heeft een PureRoll²-inzetstuk gemaakt van zwart TPU-urethaan met zilveren aluminium balken die in een neerwaartse hoek van 45° zijn geplaatst. Het ontwerp verbetert de topspin over het slagvlak en helpt bij het produceren van een soepele, consistente end-over-end rol op de greens.
-Voorzien van een KBS 120 Chrome Stepped Shaft en SuperStroke GTR 1.0 pistol grip van 83 gram in de kleur grijs/wit/zwart

-Hosel: Small Slant
-Rechtshandig
-Toe Hang: 18°
-Loft: 2.5°
-Lie: 70°

Maat

34 inch, 35 inch

Kleur
Merk

De waardering van 360golf.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.1/10 gebaseerd op 161 reviews.

Categorie

Categorie

Merk

Merk

Maat

Maat

Kleuren

Kleuren
  • Navy (197)
  • Zwart (159)
  • Wit (151)
  • Blauw (116)
  • Roze (79)

Prijs

Prijs