Webshop menu

Spider GT Women’s SB Putter

Passend in de succesvolle Spider historie is dit TaylorMades Spider GT Womens Putter, een charmante verschijning met het vernieuwde, blauw-witte design. De putter is voorzien van het Pure Roll-2 Insert slagvlak voor nog meer precisie, stabiliteit, gevoel en controle.

Dit product is momenteel niet op voorraad.

Snelle levering
Gratis verzending vanaf €75,-
Binnen 14 dagen retour
Gratis retour in onze winkel
SKU: 6221Categories: Golfclubs, Putters

Kenmerken en eigenschappen:

-De techniek
De putter is de meest gebruikte club in je golftas. Dat is bij de betere golfer het geval maar zéker ook bij golfers met een wat hogere handicap. Balans en stabiliteit zijn de twee toverwoorden als het gaat om maximale controle over je puts. Bij deze TaylorMade Spider GT Women’s Putters in baby-blauw met witte dames uitvoering is daar veel aandacht aan besteed. Het moderne vleugelontwerp heeft scherpe hoekige kenmerken en Extreme Perimeter Weighting voor optimale vergevingsgezindheid en een voorspelbare rol. Het Multi-Material Design met open frame heeft twee stalen zijvleugels (90 gram elk) die ervoor zorgen dat de Spider GT extreem stabiel blijft bij off-center slagen. Qua design is het meest opvallende kenmerk van de Spider GT de ultralichte, geanodiseerde aluminium bovenplaat, die de Perimeter Weighting aanvult en zorgt voor een premium look en een grotere duurzaamheid in vergelijking met lak of PVD-afwerking. Daarnaast heeft deze Spider GT putter voor dames als raakvlak de Pure Roll² Insert, gemaakt van een stevig TPU Urethaan met zilveren aluminium staven onder een hoek van 45° om keer op keer een consistente rol te produceren.

-De Single Bend shaftaanduiding
Deze putter wordt geleverd met verschillende shaftaanduidingen om verschillende balansen te bieden die passen bij je golfvoorkeur of putstijl. Deze versie heeft een Single bend shaft verbinding waardoor het clubhoofd Face Ballanced is. Ideaal voor golfers die een rechte lijn maken tijdens hun putslag.

-Standaard uitvoering
Deze TaylorMade Spider GT Women’s Putter in Single Bend uitvoering heeft de SuperStroke Pistol GTR 1.0 grip en de 120 grams TaylorMade Fluted Feel Shaft. Deze putter shaft heeft een zachter gedeelte op 5″ van de tip, doelbewust ontworpen om het gevoel te verbeteren, de stabiliteit te vergroten en de spreiding te verbeteren.

Maat

33 inch, 34 inch

Kleur
Merk

De waardering van 360golf.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.2/10 gebaseerd op 172 reviews.

Categorie

Categorie

Merk

Merk

Maat

Maat

Kleuren

Kleuren
  • Zwart (498)
  • Wit (419)
  • Navy (383)
  • Blauw (287)
  • Grijs (121)

Prijs

Prijs