Webshop menu

Spider GT Splitback SB Putter

De Spider GT Splitback putter met Single Bend Shaf van TaylorMade is de Spider techniek in een populair Fang-Shape design. Deze putter heeft betere prestaties door een gebalanceerd design met Pure Roll-2 Insert. Een lichtgewicht 6061 aluminium body gecombineerd met zware, dubbele tungsten-gewichten aan de buitenkant maken dit model heel-Toe Weighted voor meer stabiliteit, vergevingsgezindheid en afstandscontrole.

Dit product is momenteel niet op voorraad.

Snelle levering
Gratis verzending vanaf €75,-
Binnen 14 dagen retour
Gratis retour in onze winkel
SKU: 6219Categories: Golfclubs, Putters

Kenmerken en eigenschappen:

-De techniek
Deze Face-Balanced Spider GT Splitback SB putter met de zogenoemde Fang-vormgeving maakt het uitlijnen van je puts eenvoudig dankzij een heldere belijning. Het gewicht van de putter is voornamelijk links en rechts van het raakvlak geplaatst waardoor veel vergevingsgezindheid ontstaat bij niet-centraal geraakte ballen. Een putter is een belangrijke club en een betere balans en stabiliteit brengen daarbij meer controle over je puts. Ook heeft deze Spider GT Splitback SB putter de Pure Roll² Insert als raakvlak, gemaakt van een stevig TPU Urethaan met zilveren aluminium staven. Deze zijn onder een hoek van 45° geplaatst om keer op keer een consistente rol te produceren.

-De Single Bend shaftaanduiding
Deze putters zijn er met verschillende shaftconnecties om verschil in balans te bieden, toegespitst op de voorkeur of putting stijl van jou als golfer. De GT Splitback versie heeft een Single Bend shaftaanduiding waardoor het clubhoofd Face-Balanced is. Ideaal voor golfers die een rechte baan maken tijdens de puts.

-Standaard uitvoering
Deze Face-Balanced TaylorMade Spider GT Splitback putter in Single Bend uitvoering heeft de SuperStroke Pistol GTR 1.0 grip en de 120 grams TaylorMade Fluted Feel Shaft. Deze putter shaft heeft een zachter gedeelte op 5 van de tip, doelbewust ontworpen om het gevoel te verbeteren, de stabiliteit te vergroten en de spreiding te verbeteren.

Maat

34 inch, 35 inch

Kleur
Merk

De waardering van 360golf.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.2/10 gebaseerd op 172 reviews.

Categorie

Categorie

Merk

Merk

Maat

Maat

Kleuren

Kleuren
  • Navy (38)
  • Wit (28)
  • Blauw (26)
  • Roze (24)
  • Zwart (19)

Prijs

Prijs