Webshop menu

Spider GT Splitback Putter

De Spider GT Splitback putter van TaylorMade is de Spider techniek in een populair Fang-Shape design. Deze putter heeft betere prestaties door een gebalanceerd design met Pure Roll-2 Insert. Een lichtgewicht 6061 aluminium body gecombineerd met zware, dubbele tungsten-gewichten aan de buitenkant maken dit model heel-Toe Weighted voor meer stabiliteit, vergevingsgezindheid en afstandscontrole.

Dit product is momenteel niet op voorraad.

Snelle levering
Gratis verzending vanaf €75,-
Binnen 14 dagen retour
Gratis retour in onze winkel
SKU: 6218Categories: Golfclubs, Putters

Kenmerken en eigenschappen:

-De techniek
Deze Face-Balanced Spider GT Splitback putter met de zogenoemde. Fang-vormgeving maakt het uitlijnen van je puts eenvoudig dankzij een heldere belijning. Het gewicht van de putter is voornamelijk links en rechts van het raakvlak geplaatst waardoor veel vergevingsgezindheid ontstaat bij niet-centraal geraakte ballen. Een putter is een belangrijke club en een betere balans en stabiliteit brengen daarbij meer controle over je puts. Ook heeft deze Spider GT Splitback putter de Pure Roll² Insert als raakvlak, gemaakt van een stevig TPU Urethaan met zilveren aluminium staven. Deze zijn onder een hoek van 45° geplaatst om keer op keer een consistente rol te produceren.

-De Short Slant shaftaanduiding
Deze putters zijn er met verschillende shaftconnecties om verschil in balans te bieden, toegespitst op de voorkeur of putting stijl van jou als golfer. De GT Splitback versie heeft een Short Slant shaftaansluiting waardoor het clubhoofd een 21° ‘Toe-hang’ balans oplevert. Ideaal voor golfers die tijdens hun puts een gemiddelde face rotatie maken tijdens de putting stroke.

-Standaard uitvoering
Deze TaylorMade Spider GT Splitback putter in Slant uitvoering heeft de SuperStroke Pistol GTR 1.0 grip en de 120 grams TaylorMade Fluted Feel Shaft. Deze putter shaft heeft een zachter gedeelte op 5 van de tip, doelbewust ontworpen om het gevoel te verbeteren, de stabiliteit te vergroten en de spreiding te verbeteren.

Maat

34 inch, 35 inch

Kleur
Merk

De waardering van 360golf.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.1/10 gebaseerd op 140 reviews.

Categorie

Categorie

Merk

Merk

Maat

Maat

Prijs

Prijs